Angela & Bo

DogTalk brengt hond en baas op één lijn

Ik begrijp Bo nu en zij vertrouwd ons

Bo ontwikkelde zich van een leuke pup tot een angstige jonge hond, die op straat van zich af beet. 

Ik ben gaan zoeken naar hulp en kwam bij DogTalk terecht. Ik kwam er namelijk zelf niet uit en zo konden we niet langer verder. Ik wist me werkelijk waar geen raad meer met haar.  

Zonder Sandra hadden we nooit dit niet dit resultaat kunnen behalen. Dankzij Sandra en haar inzet en kennis zijn Bo en ik nu waar we anders nooit hadden kunnen zijn.  

 Bo is inmiddels een heel leuk en lief hondje geworden. ze is duidelijk veel meer op haar gemak en straalt rust uit. Buiten gedraagt ze zich uitstekend. Ze weet dat wij haar altijd uit, wat zij dan ervaart als, gevaarlijke situaties halen en daardoor is ze veel meer op haar gemak. Ik begrijp Bo die nu goed  en zij weet dat ze nu op mij kan vertrouwen door het vertrouwen dat ik weer heb leren geven.  

Een wereldresultaatZowel voor ons als voor Bo.   

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Wat heeft Bo geleerd?

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je ook bij de opvoeding, training en begeleiding van jouw puppy of oudere hond.

  • Aandacht 70% 70%
  • Vertrouwen 90% 90%
  • Samenwerken 80% 80%
  • Gehoorzaamheid 70% 70%

Meer referenties

Angela & Loulou

Angela & Loulou Dogtalk een must voor elke hond en baasje!Onze band met Loulou wordt steeds hechterWe hebben met Loulou de puppycursus gedaan...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?