Anne & Guusje

DogTalk brengt hond en baas op één lijn

DogTalk hielp ons aan Guusje haar handleiding

Twee jaar geleden kwam onze Hollandse Schapendoes `Guusje´ in ons Amsterdams leventje. 

Ook al heb ik 11 jaar een Schapendoes gehad, ik wilde mij weer goed voorbereiden. Zeker omdat ik nu ook 2 kinderen heb. 

Na eerst fijn contact te hebben gehad zijn we (de kinderen en ik) met Guusje met haar 9 weken begonnen aan de eerste cursus. Voor iedereen weer spannend maar wat was het leuk! 

Spannend was het met name voor Guusje. Tijdens de eerste training in kleine groepjes merkte de trainster Sandra -die tevens gedragstherapeut is- op dat Guusje erg gevoelig is en moeilijk prikkels verwerkt krijgt.  

Door de zeer vriendelijke, professionele trainsters werkte wij in de kleine groepjes met veel  -ook persoonlijke- aandacht aan het vertrouwen tussen hond en baasje(s). Hetgeen wat wij met ons ‘gevalletje apart’ echt nodig hadden aangezien het soms echt wel een flinke uitdaging was. Vandaar dat we ook een paar privé lessen thuis hebben gehad. 

Al na een half jaar bleek Guusje een zeer ernstige aangeboren hartafwijking te hebben waar zij niet oud (geen jaren) mee wordt. Dit verklaarde tevens wel een hoop van haar gedrag.  

Dogtalk heeft ons meer dan geweldig begeleidt -wat zij na 2 jaar nog steeds doen- om Guusje met haar eigen handleiding te maken tot voor ons gezin een hele fijne hond! 

Dogtalk is een zeer professionele honden school met een groot hart voor de honden, maar zeker ook voor de honden eigenaren en de juiste begeleiding voor hen en hond.  

Ik kan en zal Dogtalk dan ook iedereen aanbevelen! 

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Wat heeft Guusje geleerd?

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je ook bij de opvoeding, training en begeleiding van jouw puppy of oudere hond.

 

  • Aandacht 80% 80%
  • Vertrouwen 90% 90%
  • Samenwerken 80% 80%
  • Gehoorzaamheid 90% 90%

Meer referenties

Angela & Loulou

Angela & Loulou Dogtalk een must voor elke hond en baasje!Onze band met Loulou wordt steeds hechterWe hebben met Loulou de puppycursus gedaan...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?