Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Hondencursus Hoofddorp

 

De beste hondencursus voor jouw hond

Op zoek naar de beste hondencursus in de buurt van Hoofddorp? Voor professionele begeleiding en persoonlijke aandacht meld je jouw hond aan voor een hondentraining bij Hondenschool DogTalk, op een steenworp afstand van Hoofddorp. Onze instructeurs weten als geen ander wat jouw hond en jij nodig hebben om leuke dingen met elkaar te kunnen beleven. We bieden al meer dan 10 jaar maatwerk hondentrainingen aan. Daarbij vinden we aandacht, vertrouwen en samenwerking belangrijk, want jij wilt toch niets liever dan fijn samen kunnen leven met jouw hond in Hoofddorp. Neem direct contact met ons voor meer informatie

Hondencursus in Hoofddorp

Waar hebben jij en jouw hond hulp bij nodig?

Alle honden zijn bij onze hondenschool in de buurt van Hoofddorp welkom, ongeacht het ras of de leeftijd. Zoek je een hondentraining in Hoofddorp voor een jonge of een oude hond? Bij Dogtalk kunnen we je altijd een professionele en passende training aanbieden waar jij of het hele gezin baat bij gaat hebben. Het kan namelijk altijd voorkomen dat een hond ineens andere gedrag gaat vertonen. Wat de oorzaak ook is, het kan invloed hebben op jullie thuissituatie in Hoofddorp. Belangrijk om ander gedrag zo snel mogelijk te signaleren en aan te pakken met een goede hondencursus bij een professionele hondenschool.

Let op! Voor privélessen en gedragsbegeleiding komen we bij jullie thuis in Hoofddorp. Alle overige trainingen vinden plaats op onze indoor- en outdoor trainingslocatie bij het Amsterdamse Bos.  (15 minuten met de auto vanaf Hoofddorp)

We helpen je bij:

  • Gedragsbegeleiding;
  • Leuke dingen met mijn hond.
  • Opvoeden van mijn hond.
  • Samenleven met mijn hond.
  • Specials en workshops
  • Trainen van mijn hond.

Onze hondentrainingen geven we op onze outdoorlocatie in Amstelveen en onze indoor- en outdoor locatie in Aalsmeer aan het Amsterdamse bos. Heeft u liever een hondencursus bij u thuis in Hoofddorp? Ook dat is mogelijk. Hieronder kun je ons complete aanbod van hondentrainingen bekijken.

Direct aanmelden voor een hondencursus nabij Hoofddorp

Fijn samenleven met jouw hond in Hoofddorp? Leuke dingen doen samen en echt zijn of haar taal spreken? Met een hondencursus van DogTalk weet je zeker dat je dit samen met jouw hond gaat bereiken. Direct aanmelden voor een hondentraining? Via onze website kun je je gelijk opgeven voor een hondencursus bij jou in de buurt van Hoofddorp. Wil je eerst meer weten over een bepaalde training? Neem dan contact op met onze professionele instructeurs via (06) 21 89 98 86 of info@dogtalk.nl.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?