Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Hondenschool Hoofddorp

 

Training en opvoeding van je hond of puppy

Woon je in Hoofddorp en ben je op zoek naar een goede hondenschool? Als hondeneigenaar ben je natuurlijk op zoek naar de beste begeleiding voor jouw en je hond of puppy. DogTalk kan je hierbij helpen en daarom ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

Hondenschool in Hoofddorp

Hondentraining in Haarlemmermeer

Onze hondenschool, in de buurt van Hoofddorp, helpt jou op onze indoor- en outdoortrainingslocatie aan het Amsterdamse Bos graag met de training en begeleiding van jouw hond of puppy. Alle honden ongeacht het ras of leeftijd zijn bij ons van harte welkom. Onze ervaren instructeurs en gedragstherapeuten helpen je bij het opvoeden van je hond.

Hondenschool DogTalk beschikt over ruime trainingsfaciliteiten, de ideale plek voor een hondentraining in de buurt van Hoofddorp en Haarlemmermeer. Kom met je puppy trainen op onze prettige indoor-trainingslocatie, train met je hond op het veilige trainingsveld of train samen met onze instructeurs in de praktijk. Bijvoorbeeld in het Amsterdamse Bos.

Bij DogTalk, de hondenschool nabij Hoofddorp, bieden we zowel groepslessen, als privélessen en gedragsbegeleiding. De perfecte plek voor hulp bij de opvoeding van je hond.

Letop! Voor de privélessen en gedragsbegeleiding van jouw hond komen we bij jullie thuis in Hoofddorp. Alle andere trainingen vinden plaats op ons indoor- en outdoor trainingscentrum aan het Amsterdamse Bos (15 minuten met de auto vanaf Hoofddorp)

Passende hondentrainingen

Of je nu een puppy hebt en op zoek bent naar een puppytraining, of je hebt een jonge of senior hond en zoekt een geschikte hondencursus. In ons uitgebreide cursusaanbod vind je vast een passende hondentraining. De trainingslocaties van hondenschool liggen aan het Amsterdamse Bos en zijn eenvoudig te bereiken vanuit Hoofddorp en Haarlemmermeer.

Cursusaanbod van onze hondenschool in Hoofddorp

Door onze ruime ervaring en het uitgebreide team aan instructeurs kun je bij onze hondenschool nabij Hoofddorp, terecht met al je hond gerichte vragen. Zo helpen we je bij:

  • Het trainen van jouw hond of puppy.
  • Het opvoeden van jouw hond of puppy.
  • Hulp bij het prettig samenleven met je hond of puppy.
  • Gedragsbegeleiding en gedragstherapie bij probleemgedrag van je hond of puppy.
  • Het doen van leuke dingen met je hond of puppy in de verschillende workshops en specials.

Bekijk hieronder het volledige cursusaanbod.

Wij bieden maatwerk als hondenschool nabij Hoofddorp

Of je bij onze hondenschool in de buurt van Hoofddorp en Haarlemmermeer nu in een groep traint of kiest voor een privéles. De training is altijd maatwerk en afgestemd op jou en jouw hond. Zo bieden we de puppytraining aan in een veilige en prikkelarme omgeving. Zo werken we bijvoorbeeld met een omheind trainingsveld voor de honden die nog niet zo goed los van de lijn kunnen. Kunnen we comfortabel en veilig binnen trainen. En trainen we in de praktijk met de honden die hieraan toe zijn, bijvoorbeeld in het bos, in het dorp of op het winkelcentrum.

Ook komt onze hondenschool we bij jullie thuis in Hoofddorp, zodat we gericht en doelbewust kunnen trainen. We helpen je met het trainen van je hond, zodat je  prettig kunt samenleven met jouw hond.

Wil je meer weten over onze hondenschool in de buurt van Hoofddorp en Haarlemmermeer, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?