Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Hondentraining Amsterdam

 

De beste hondentraining

Wil je voor jouw hond de beste hondentraining nabij Amsterdam die er is? Meld je dan aan voor een hondencursus bij Hondenschool Dogtalk in de buurt van Amsterdam. Al meer dan 10 jaar traint en begeleidt Dogtalk honden en hun eigenaren op een professionele en persoonlijke manier. We bieden maatwerk tijdens onze hondentraining en daarbij staat aandacht, vertrouwen en samenwerking centraal. Onze instructeurs begrijpen als geen ander wat jij en jouw hond nodig hebben om mooi samen te kunnen leven en leuke dingen te kunnen doen. Dit doen wij vanuit onze outdoorlocatie in Amstelveen en onze indoorlocatie in Aalsmeer aan het Amsterdamse bos. Maar we komen voor een hondentraining ook bij u thuis in Amsterdam.

Hondentraining in Amsterdam

Welke hondencursus zoek jij voor jouw hond?

Of je nu een jonge hond of een oude hond hebt, onze hondenschool heeft altijd een geschikte hondentraining waar zowel jouw hond als jij (en jouw gezin) veel baat bij hebben. Zo kan het soms voorkomen dat een hond problematisch gedrag gaat vertonen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar dit heeft effect op jouw thuissituatie in Amsterdam. Wij kunnen je met een op maat gemaakte hondencursus helpen dit gedrag te veranderen. Bij de training en begeleiding van een hond is het in ieder geval altijd belangrijk dat je elkaars taal leert spreken. We bieden daarvoor de volgende hondencursussen nabij Amsterdam aan:

 

  • Hulp bij gedragsbegeleiding;
  • Hulp bij het doen van leuke dingen met mijn hond.
  • Hulp bij het opvoeden van mijn hond.
  • Hulp bij het samenleven met mijn hond.
  • Hulp bij het trainen van mijn hond.
  • Specials en workshops met je hond.

Let op! Voor privélessen en gedragsbegeleiding komen we bij jullie thuis in Amsterdam. De overige trainingen vinden plaats op ons indoor- en outdoortrainingscnetrum aan het Amsterdamse bos.

Ons cursusaanbod

Bekijk hieronder ons complete aanbod van hondentrainingen.

Meld je aan voor een hondentraining bij Dogtalk nabij Amsterdam

Wil je meer de taal spreken van jouw hond? En samen erop uit om leuke dingen te doen? Meld je dan direct aan voor een hondentraining van onze hondenschool in de buurt van Amsterdam. Mocht je het lastig vinden om te bepalen welke hondencursus het beste is, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag jullie situatie door en denken mee in wat het beste is. Je kunt hiervoor bellen naar (06) 21 89 98 86. Onze professionele instructeurs staan je graag bij met raad en daad.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?