Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Ik heb een hond

 

Training en begeleiding

We stemmen het af op je hond en gezinssituatie.

Of je nu een puppy hebt of een oudere hond, groot of klein, de hond moet jouw huisregels en omgangsregels kennen. Die regels zijn in elk huishouden anders. Het maakt verschil of je alleen bent of samen. Of er ook kinderen zijn en van welke leeftijd. En natuurlijk is geen hond hetzelfde. Daar stemmen wij bij DogTalk onze trainingen en (gedrags)begeleiding op af. Maatwerk dus. 

Je kunt bij ons met alle honden terecht, ongeacht de leeftijd of het ras. En met de meest uiteenlopende problemen en uitdagingen. 

 

Ik heb een…

Dus ik zoek de beste school voor mijn hond in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer e.o.

Puppy

8 weken tot 6 maanden

Dogtalk Beagle Kennel

Puber

6 tot 12 maanden

Dogtalk Beagle Kennel

Jonge hond

1 tot 3 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Volwassen hond

3 tot 5 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Senior Hond

vanaf 5 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Kleine hond

alle leeftijden

Dogtalk Beagle Kennel

Privétraining of groepslessen

Wat vind jij prettiger?

In elke ontwikkelfase richten we ons op het aanleren van basisvaardigheden en de toepassing daarvan in de praktijk. We oefenen situaties die je dagelijks kunt tegenkomen. Tegelijkertijd leer je je hond echt goed kennen. En andersom. 

Vind je het prettig om in een groep te trainen, dan kan dat. We werken altijd in kleine groepen om iedereen, individueel, alle aandacht te kunnen geven. Dat is een van onze specialiteiten. Maar misschien geef je de voorkeur aan privé begeleiding. We komen graag bij je thuis of in je thuisomgeving. Vaak lopen we langere tijd met hond en eigenaar/gezin mee. De ontwikkeling van je hond staat immers nooit stil 

Ik heb een hond en ik zoek hulp…

Je hebt of krijgt een hond in huis. Gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding!

Om op een harmonieuze manier met elkaar samen te kunnen leven, moeten jullie elkaar wel goed leren kennen. Daarvoor is het handig als je de taal van je hond kent en die kunnen wij je leren. Vandaar onze naam: DogTalk. Of je nu een puppy hebt of een oudere hond, groot of klein, wij helpen je bij de begeleiding, training en opvoeding van je hond. Daarvoor hebben wij een breed pakket cursussen en trainingen, die we zowel in kleine groepen als privé aanbieden. Al onze lessen zijn maatwerk, met als kernbegrippen aandacht, vertrouwen en samenwerking.

Puppycursus - DogTalk
Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?