Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Ik heb een puppy

8 weken tot 6 maanden

Puppy training bij DogTalk

De beste basis voor een mooi leven samen.

Een puppy in huis is behalve ontzettend leuk, vaak ook erg wennen. Je puppy is misschien onrustig; hij is nog niet zindelijk en zet zijn tanden in de verkeerde dingen. Hoe maak je van zo’n aandoenlijke stuiterbal een sociale hond, die zich thuis voelt bij je en naar je luistert? Dat is hard werken, 24/7. Hoe ga je hem socialiseren? Wat ga je hem leren? Dat is afhankelijk van de pup, jullie gezinssituatie en je verwachtingen. Belangrijk is dat je puppy jou als veilige haven gaat zien en met je wil samenwerken. Samen maken we een plan van aanpak, met veel rust en structuur.

Onze (puppy)cursussen geven we onder andere in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Les aan puppy’s 

We zetten hun nieuwschierigheid positief in.

In de eerste twee tot vier maanden van hun leven leren puppy’s erg snel. Ze zijn heel nieuwsgierig. Daar maken we in onze lessen positief gebruik van. We zorgen voor zoveel mogelijk prettige ervaringen.

De nadruk ligt op socialiseren (leren omgaan met soortgenoten en wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen, wisselende ondergronden, enz.), basisoefeningen (hier komen, meelopen aan de slappe lijn, zitten, liggen, zelfbeheersing), de motorische ontwikkeling (om blessures te voorkomen) en het opbouwen van een band met de eigenaar.

Verder besteden we aandacht aan de verzorging, zindelijkheid, eten en drinken, slapen, gebruik van een bench en bijtgedrag.

Cursusaanbod

Voor jou en je puppy

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je bij de opvoeding, training en begeleiding van je puppy.

Onze blogs

DogTalk is gespecialiseerd in gedrag van honden en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak. We delen onze kennis graag.
DutchEnglish

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?