Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Ik heb een puppy.

8 weken tot 6 maanden

Puppy op hondenschool in Amsterdam

Een puppy in huis

DogTalk legt met jou en je puppy de basis voor een mooi leven samen

Een puppy in huis is behalve ontzettend leuk, vaak ook erg wennen. Je puppy is misschien onrustig; hij is nog niet zindelijk en zet zijn tanden in de verkeerde dingen. Hoe maak je van zo’n aandoenlijke stuiterbal een sociale hond, die zich thuis voelt bij je en naar je luistert? Dat is hard werken, 24/7. Hoe ga je hem socialiseren? Wat ga je hem leren? Dat is afhankelijk van de pup, jullie gezinssituatie en je verwachtingen. Belangrijk is dat je puppy jou als veilige haven gaat zien en met je wil samenwerken. Samen maken we een plan van aanpak, met veel rust en structuur.

Onze hondentrainingen geven we onder andere in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlemmermeer en Diemen.

Puppy training

Maatwerk training voor jou en je puppy

In de eerste twee tot vier maanden van hun leven leren puppy’s erg snel. Ze zijn heel nieuwsgierig. Daar maken we in onze lessen positief gebruik van. We zorgen voor zoveel mogelijk prettige ervaringen.

De nadruk ligt op socialiseren (leren omgaan met soortgenoten en wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen, wisselende ondergronden, enz.), basisoefeningen (hier komen, meelopen aan de slappe lijn, zitten, liggen, zelfbeheersing), de motorische ontwikkeling (om blessures te voorkomen) en het opbouwen van een band met de eigenaar.

Verder besteden we aandacht aan de verzorging, zindelijkheid, eten en drinken, slapen, gebruik van een bench en bijtgedrag.

We passen onze training en begeleiding aan zodat ze aan jullie behoeften en wensen voldoen. Maatwerk training dus. Voor een blije hond en blije baas.

Puppy op indoor hondenschool

Cursusaanbod

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je bij de training van je puppy of oudere hond.

Onze blogs

DogTalk is gespecialiseerd in gedrag van honden en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak. We delen onze kennis graag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?