Selecteer een pagina

PetSecure

De zorgverzekering voor je huisdier

JOUW PLEZIER, 

NU MET KORTING VERZEKERD

Sinds kort hebben we een samenwerking met PetSecur. Omdat er steeds meer vraag is naar een goede verzekering voor huisdieren zijn we op zoek gegaan naar de verzekeraar met de beste voorwaarden.

Waarom jouw hond of kat verzekeren bij PetSecur?
PetSecur heeft geen winstoogmerk. Zij zijn er voor baasjes en hun dier en niet voor het salaris van de directeur. Veel baasjes voelen zich goed bij deze insteek en hebben zich al bij PetSecur aangesloten.

Aanvullende verzekeringen en je kiest zelf voor je eigen risico
Bij PetSecur kan je zelf nog aanvullend een aantal opties verzekeren, zoals gebit, crematie, castratie/sterilisatie en preventieve zorg. Bij castratie/sterilisatie betaal je niks extra’s, echter moet je akkoord gaan met een looptijd van 60 maanden. Preventieve zorg zijn de jaarlijkse  vaccinaties, ontwormen en ontvlooien. Daarnaast kies jezelf hoeveel eigen risico je jaarlijks wilt. Met een hoger eigen risico krijg je een nog lagere premie!

Voorkomen is beter dan genezen

PetSecur hoeft geen winst te maken en kijkt altijd naar het dier en baasje achter de polis. Die laatste kan veel zelf. Dierenarts en ambassadeur van PetSecur Piet Hellemans heeft daarom een gratis checklist samengesteld. Hiermee controleer je snel of je huisdier gezond is.

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

De juiste keuze

Welk pakket je ook kiest, met PetSecur maak je altijd de juiste keuze. Jouw hond of kat is verzekerd van de beste zorg tegen scherpe voorwaarden: brede dekking en de hoogste uitkering.

 

Korting

Voor jou als een van onze klanten, mogen we je nu een korting aanbieden op de verzekering van PetSecur. Schrijf je nu direct in op de website van PetSecur, gebruik kortingscode TRAINING1018 en ontvang 5% korting op de premie gedurende een heel jaar!

 

Gerelateerde blogs

Dibevo column “welke petten heb jij op?”

Dibevo column “welke petten heb jij op?”

Dibevo column Elke twee maanden schrijft Sandra Mur-Bekaert een column in het Dibevo vakblad. Hét vakblad voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche.Belevenissen van een kynoloogWelke petten heb jij op?Een razendsnel hoofd, verschillende petten en een...

Lees meer
Maak kennis met ons – Dibevo

Maak kennis met ons – Dibevo

Interview Branche organisatie DibevoSandra en Sandra vertellenDoor Janine VerschureAmersfoort, september 2021 – in dit leuke interview vertellen Sandra & Sandra over hun passie voor DogTalk, "overleven" tijdens Corona én hoe zij elkaar hebben ontmoet. Lees hier...

Lees meer
Dierbaar-keurmerk

Dierbaar-keurmerk

Dierbaar dierenwelzijnskeurmerk nu ook voor gedragstherapeutenDogTalk heeft het Dierbaar keurmerk.Van Certipet naar DierbaarAmersfoort, augustus 2021 – Wat is de overeenkomst tussen een lifestylecoach, een personal trainer en een diergedragstherapeut? Precies, bij...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?