PetSecure

De zorgverzekering voor je huisdier

JOUW PLEZIER, 

NU MET KORTING VERZEKERD

Sinds kort hebben we een samenwerking met PetSecur. Omdat er steeds meer vraag is naar een goede verzekering voor huisdieren zijn we op zoek gegaan naar de verzekeraar met de beste voorwaarden.

Waarom jouw hond of kat verzekeren bij PetSecur?
PetSecur heeft geen winstoogmerk. Zij zijn er voor baasjes en hun dier en niet voor het salaris van de directeur. Veel baasjes voelen zich goed bij deze insteek en hebben zich al bij PetSecur aangesloten.

Aanvullende verzekeringen en je kiest zelf voor je eigen risico
Bij PetSecur kan je zelf nog aanvullend een aantal opties verzekeren, zoals gebit, crematie, castratie/sterilisatie en preventieve zorg. Bij castratie/sterilisatie betaal je niks extra’s, echter moet je akkoord gaan met een looptijd van 60 maanden. Preventieve zorg zijn de jaarlijkse  vaccinaties, ontwormen en ontvlooien. Daarnaast kies jezelf hoeveel eigen risico je jaarlijks wilt. Met een hoger eigen risico krijg je een nog lagere premie!

Voorkomen is beter dan genezen

PetSecur hoeft geen winst te maken en kijkt altijd naar het dier en baasje achter de polis. Die laatste kan veel zelf. Dierenarts en ambassadeur van PetSecur Piet Hellemans heeft daarom een gratis checklist samengesteld. Hiermee controleer je snel of je huisdier gezond is.

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

De juiste keuze

Welk pakket je ook kiest, met PetSecur maak je altijd de juiste keuze. Jouw hond of kat is verzekerd van de beste zorg tegen scherpe voorwaarden: brede dekking en de hoogste uitkering.

 

Korting

Voor jou als een van onze klanten, mogen we je nu een korting aanbieden op de verzekering van PetSecur. Vraag ons om de kortingscode via de mail info@dogtalk.nl en ontvang 5% korting op de premie gedurende een heel jaar! Schrijf je nu direct in op de website van PetSecur.

 

Gerelateerde blogs

Trekt jouw hond aan de lijn?

Trekt jouw hond aan de lijn?

Trekt jouw hond aan de lijn? Tijd om daar iets aan te doen! Trekt jouw hond aan de lijn?Tijd om daar iets aan te doen!Trekt jouw hond bij het uitlaten vaak aan de lijn? En wordt daardoor het samen wandelen steeds minder prettig? Tijd om daar iets aan te doen, want...

Lees meer
Dibevo column: advies en zorg

Dibevo column: advies en zorg

Dibevo column Elke twee maanden schrijft Sandra Mur-Bekaert een column in het Dibevo vakblad. Hét vakblad voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche.Advies en zorg.Luisteren is goud waard....Ook al weet je binnen twee seconden het antwoord op een vraag;...

Lees meer
DutchEnglish

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?