Selecteer een pagina

Puppytraining

Puppy training bij DogTalk

De beste basis voor een mooi leven samen. 

Een puppy in huis is behalve ontzettend leuk, vaak ook erg wennen. Je puppy is misschien onrustig; hij is nog niet zindelijk en zet zijn tanden in de verkeerde dingen. Hoe maak je van zo’n aandoenlijke stuiterbal een sociale hond, die zich thuis voelt bij je en naar je luistert? Dat is hard werken, 24/7. Hoe ga je hem socialiseren? Wat ga je hem leren? Dat is afhankelijk van de pup, jullie gezinssituatie en je verwachtingen. Belangrijk is dat je puppy jou als veilige haven gaat zien en met je wil samenwerken. Samen maken we een plan van aanpak, met veel rust en structuur.

In de eerste twee tot vier maanden van hun leven leren puppy’s erg snel. Ze zijn heel nieuwsgierig. Daar maken we in onze lessen positief gebruik van. We zorgen voor zoveel mogelijk prettige ervaringen.

De nadruk ligt op socialiseren (leren omgaan met soortgenoten en wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen, wisselende ondergronden, enz.), basisoefeningen (hier komen, meelopen aan de slappe lijn, zitten, liggen, zelfbeheersing), de motorische ontwikkeling (om blessures te voorkomen) en het opbouwen van een band met de eigenaar.

Verder besteden we aandacht aan de verzorging, zindelijkheid, eten en drinken, slapen, gebruik van een bench en bijtgedrag. Puppy training kan in groepsverband of één onder begeleiding van onze trainers : je eigen puppy coach.

Puppycursus 

In ons indoor trainingscentrum of op onze outdoor locatie laten we je in onze puppytraining kennismaken met de hondentaal en leerprincipes. Op een speelse manier went je puppy aan commando’s als zit, af en hier komen. We trainen in kleine groepen, zodat we alle aandacht hebben voor jou en je pup. Na elke les krijg je een hand-out met tips, oefeningen en achtergrondinformatie. Samen vormen ze een nuttig naslagwerk. 

De puppycursus bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. 

Puppy personal training

Volg je liever een individuele puppytraining, dan komen we graag naar je toe of je bent welkom op onze trainingslocatie. Samen, en eventueel ook met andere gezinsleden, leren we je puppy alles wat nodig en mogelijk is. We geven je handvatten voor de dagelijkse praktijk en begeleiden je. De hand-outs die je na elke les krijgt, vormen samen een compleet naslagwerk. Als het nodig is, kunnen wij een deel van de training van je pup verzorgen.

Combineer je onze puppy personal training met de puppycursus in groepsverband, dan went de pup meteen ook aan het omgaan met andere pups en onbekende mensen.

Dag, tijd en locatie van de personal training in overleg.

Puppy VIP training & socialisatie

Een VIP-behandeling voor je pup.

Wil je snel resultaat, dan kunnen we jouw eigen trainings- en opvoedingsinspanningen ondersteunen met de VIP-training. Wij geven je puppy dan extra training en socialisatie. Op die manier maak je optimaal gebruik van onze kennis en ervaring.

Aanmelden voor puppytraining

Wacht na het aanmelden totdat je doorgestuurd wordt naar de “bedankt” pagina, pas dan is je aanmelding verzonden.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

Over de puppycursus

geen wachtlijst

  • Startdagen

Privéles variabel

Groepslessen:

ma avond

wo ochtend

do avond

za ochtend

za ochtend (EN)

  • Kosten

variabel
excl. reiskosten (15 km rondom Amstelveen is gratis)

  • Locaties

Trainingscentrum Aalsmeer (indoor & outdoor)
Trainingslocatie Amstelveen (outdoor)
Aan huis of op locatie

 

  • Trainer

Sandra Mur-Bekaert
Sandra S. Bekaert
Ilonka Duker

  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?