Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Puppytraining

Puppy training bij DogTalk

De beste basis voor een mooi leven samen. 

Een puppy in huis is behalve ontzettend leuk, vaak ook erg wennen. Je puppy is misschien onrustig; hij is nog niet zindelijk en zet zijn tanden in de verkeerde dingen. Hoe maak je van zo’n aandoenlijke stuiterbal een sociale hond, die zich thuis voelt bij je en naar je luistert? Dat is hard werken, 24/7. Hoe ga je hem socialiseren? Wat ga je hem leren? Dat is afhankelijk van de pup, jullie gezinssituatie en je verwachtingen. Belangrijk is dat je puppy jou als veilige haven gaat zien en met je wil samenwerken. Samen maken we een plan van aanpak, met veel rust en structuur.

In de eerste twee tot vier maanden van hun leven leren puppy’s erg snel. Ze zijn heel nieuwsgierig. Daar maken we in onze lessen positief gebruik van. We zorgen voor zoveel mogelijk prettige ervaringen.

De nadruk ligt op socialiseren (leren omgaan met soortgenoten en wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen, wisselende ondergronden, enz.), basisoefeningen (hier komen, meelopen aan de slappe lijn, zitten, liggen, zelfbeheersing), de motorische ontwikkeling (om blessures te voorkomen) en het opbouwen van een band met de eigenaar.

Verder besteden we aandacht aan de verzorging, zindelijkheid, eten en drinken, slapen, gebruik van een bench en bijtgedrag. Puppy training kan in groepsverband of één onder begeleiding van onze trainers : je eigen puppy coach.

Puppycursus 

In ons indoor trainingscentrum of op onze outdoor locatie laten we je in onze puppytraining kennismaken met de hondentaal en leerprincipes. Op een speelse manier went je puppy aan commando’s als zit, af en hier komen. We trainen in kleine groepen, zodat we alle aandacht hebben voor jou en je pup. Na elke les krijg je een hand-out met tips, oefeningen en achtergrondinformatie. Samen vormen ze een nuttig naslagwerk. 

De puppycursus bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. 

Ook tijdens de zomervakantie ben je bij ons van harte welkom!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of onze werkwijze? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Puppy personal training

Volg je liever een individuele puppytraining, dan komen we graag naar je toe of je bent welkom op onze trainingslocatie. Samen, en eventueel ook met andere gezinsleden, leren we je puppy alles wat nodig en mogelijk is. We geven je handvatten voor de dagelijkse praktijk en begeleiden je. De hand-outs die je na elke les krijgt, vormen samen een compleet naslagwerk. Als het nodig is, kunnen wij een deel van de training van je pup verzorgen.

Combineer je onze puppy personal training met de puppycursus in groepsverband, dan went de pup meteen ook aan het omgaan met andere pups en onbekende mensen.

Dag, tijd en locatie van de personal training in overleg.

Puppy play-date 

Soms kan het best lastig zijn om een geschikt speelmaatje voor je puppy te vinden.

En wanneer is spel nu eigenlijk spel? Wat is wel leuk en wat is niet leuk? Iedereen wil zijn of haar puppy goed socialiseren en laten spelen met andere honden is daar vaak een onderdeel van.

Omdat het spelen met andere honden niet altijd vanzelfsprekend is verzorgen wij de puppy play-date. Onder de begeleiding van onze ervaren instructeurs of gedragstherapeut laten we maximaal 4 puppy’s met elkaar spelen.

We leggen je uit waar je op kan letten, hoe je het spel begeleidt en hoe je zorgt dat het leuk spel blijft! Natuurlijk zorgen we ook voor wat leuke speelobjecten. Dit staat ook wel bekend als “puppy apenkooi”. De lessen duren 45 minuten en worden gegeven op onze indoor trainingslocatie.

Leeftijd: 8-16 weken

Puppy bosles 

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs of gedragstherapeut gaan we met een klein groepje puppy’s het Amsterdamse bos in. We leren je hoe je deze wandeling leuk en ontspannen kan maken, we doen wat toffe spelletjes en maken kennis met alle andere gebruikers van het bos. Ook de etiquette (hoe ga je met de andere gebruikers om) speelt een grote rol. En we nemen samen een kijkje bij de dieren op de geitenboerderij. Een leuke socialisatie les voor het hele gezin!

Leeftijd: 8-16 weken

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?