Puppycursus Ouderkerk aan de Amstel

 

Een puppycursus voor een goede start

Woon jij in Ouderkerk aan de Amstel en heb je net een puppy in jouw gezin mogen verwelkomen? Dan wil je vast meer weten over wat een goede puppycursus voor jou en jouw puppy kan betekenen. Een puppycursus is een belangrijke aanvulling bij de opvoeding. Je geeft daarmee jouw puppy een goede start.

Een puppy in huis nemen is naast leuk ook best even wennen voor het hele gezin. Want alles is nieuw voor de pup en hij/zij vindt daarom vaak dingen nog spannend. Ook zijn ze nog niet goed zindelijk en kunnen flink bijten.

Wij helpen je graag jouw puppy een goede start te geven tijdens een puppycursus in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel. Hondenschool DogTalk beschikt over een veilige en comfortabele binnen- en buitenlocatie waar jij samen met jou pup kunt gaan trainen.

Puppycursus in Ouderkerk aan de Amstel

Waarom DogTalk?

DogTalk is de beste keuze voor een puppycursus in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel. We begeleiden al meer dan 12 jaar honden en hun eigenaren met veel plezier en zorgen dat onse vakkkennis altijd up-todate is.

Kies daarom voor DogTalk:

  • We beschikken over ervaren trainers
  • We zijn een gecertificeerde en geaccrediteerde hondenschool
  • Alle honden en eigenaren zijn bij ons welkom
  • Je vindt bij ons een ruim cursusaanbod
  • Ook voor maatwerk trainingen zit je bij ons goed
  • We trainen in onze veilige en comfortabele indoor- en outdoorlocatie dichtbij het Amsterdamse bos .
  • We trainen ook op locatie, in het bos of bijvoorbeeld bij jullie thuis.

 

Puppytraining nabij Ouderkerk aan de Amstel

Puppy’s zijn in het begin heel nieuwsgierig. Deze nieuwsgierigheid zetten wij tijdens een puppytraining nabij Ouderkerk aan de Amstel positief in. De eerste weken leren ze heel snel en daarom zorgen we tijdens onze puppy training voor zoveel mogelijk goede ervaringen, zodat jouw puppy steeds socialer wordt en veel leert. Daar ligt de nadruk op.

We trainen de basisvaardigheden, maar ook de motorische ontwikkeling komt aan bod, het samenspelen of ontdekken van de wereld. De puppycursus is afwisselend en uitdagend!

Een puppycursus nabij Ouderkerk aan de Amstel kun je al volgen vanaf € 47,-. De kosten voor een puppytraining zijn afhankelijk van jouw wensen.

De puppytraining kan in verschillende vormen plaatsvinden, denk aan groepslessen of privéles bij ons op locatie.. Wil je liever je puppy trainen bij jouw thuis in Ouderkerk aan de Amstel? Dan geven onze instructeursde puppytraining bij jullie thuis: Puppy Personal Training.

Let op! Voor privélessen en gedragsbegeleiding komen we bij jullie thuis in Ouderkerk aan de Amstel. De andere activiteiten vinden plaats op ons indoor- en outdoor trainingscentrum aan het Amsterdamse Bos.

Direct aanmelden voor een puppycursus nabij Ouderkerk aan de Amstel

Kunnen jullie niet wachten om samen aan een puppycursus nabij Ouderkerk aan de Amstel te beginnen. Meld je dan snel aan via onze website voor een puppytraining. Wil je eerst meer informatie? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?