Puppycursus
Uithoorn

 

De beste start voor jouw puppy

Een puppy opvoeden is een grote verantwoordelijkheid, dat wil je graag goed doen. Wij helpen je daarbij op onze hondenschool vlakbij Uithoorn. Wil jij jouw puppy de beste basis geven en werken aan een fijn leven samen. Volg dan de puppycursus van DogTalk, de beste hondenschool in de buurt van Uithoorn. Naast dat het nemen van een puppy heel leuk en spannend is, kan het ook ontzettend wennen zijn. Voor de puppy, maar ook voor jezelf en/of het gezin. Jouw puppy kan in het begin onrustig zijn. Hij is bijvoorbeeld nog niet zindelijk, slaap slecht of zet zet zijn tanden in de verkeerde dingen.

Je maakt je zorgen en hebt veel vragen, wij helpen je hier graag bij. Hoe zorg je ervoor dat het een sociale hond wordt, die naar je luistert en zich thuis voelt bij jou? Hoe krijg je je puppy zindelijk, waarom bijt je puppy, hoeveel slaap heeft je puppy nodig. Op al deze vragen krijg je antwoord tijden de puppytraining bij DogTalk.

 

Puppycursus in Uithoorn

Voor puppy’s van 8 tot 16 weken oud

Als eigenaar doe je er goed aan snel te starten  met een puppycursus in de buurt van Uithoorn. De puppycursus is voor puppy’s van 8 tot 16 weken oud. Je kunt dus al vrij snel beginnen.

We gaan aan de slag met vragen zoals: Hoe maak je hem socialer en hoe leer je jouw pup te gehoorzamen? Jullie gaan samen heel veel leggen. De aard van de puppy, jouw gezinssituatie en de verwachtingen spelen daarin een belangrijke rol. Je wilt dat je puppy zich veilig bij je voelt en  je wilt hem leren prettig met je samen te werken. Samen met onze puppycursus in Uithoorn geven we jouw puppy een goed begin van zijn leven. Tijdens onze puppycursus op de hondenschool nabij Uithoorn is er veel ruimte voor het stellen van vragen en bieden maatwerk voor jou en jouw puppy. Zo krijgen jullie de trainingen die jullie samen nodig hebben. Alle rassen zijn van harte welkom bij onze hondenschool. Je mag zelfs met meerdere gezinsleden naar de puppycursus nabij Uithoorn komen en samen meedoen. Het is immers jullie gezinshond.

Let op! Voor privélessen en gedragsbegeleiding komen we bij jullie thuis in Uithoorn. Alle andere activiteiten vinden plaats op ons indoor- en outdoortrainingscentrum bij het Amsterdamse Bos.

Puppy’s leren in het begin erg snel

Tijdens de puppycursus nabij Uithoorn maken we optimaal gebruik van de nieuwsgierigheid en het snelle leren van een puppy. In de eerste twee tot vier maanden van hun leven leren ze heel erg snel. Samen gaan jullie de wereld ontdekken en zoveel mogelijk goede ervaringen opdoen. De nadruk bij onze puppycursus ligt op het leren, het opbouwen van een band met zijn baasje. Maar ook het leren gaan met soortgenoten, wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen en wisselende ondergronden. Hierbij komen basisoefeningen kijken zoals hier komen, zitten, liggen, meelopen aan de lijn en zelfbeheersing. Maar ook staat tijdens de puppy cursus in de buurt van Uithoorn de motorische ontwikkeling centraal om blessures te voorkomen. Zo bloeit jouw puppy uit tot een leuke en toffe jonge hond.

Geef je nu op voor een puppycursus nabij Uithoorn!

DogTalk Hondenschool helpt jou en jouw puppy graag op weg naar een leuk leven samen. We zijn dan ook niet voor niks een gecertificeerde en geaccrediteerde hondenschool met ervaren trainers. Geef jouw puppy de beste vertrekpunt van zijn leven en volg een puppycursus bij onze hondenschool in Amstelveen en Aalsmeer op zo’n 13 miniuten afstand van Uithoorn. Heb je eerst vragen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul het fomulier in.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?