Angela & Loulou

Dogtalk een must voor elke hond en baasje!

Onze band met Loulou wordt steeds hechter

We hebben met Loulou de puppycursus gedaan aan huis omdat door Corona groepslessen niet mogelijk waren. Echt een aanrader om 1:1 les te krijgen. Dogtalk leert je de basis van gehoorzamen en hoe een leuke band dmv oefeningen met jouw hond op te bouwen. Ook met alle uitdagingen waar je bij een puppy mee te maken krijgt (bijten, opspringen tegen mensen, niet op jou letten), geven ze tips & tricks. Ze doen dit op een hele fijne manier, positief gedrag belonen en negatief gedrag negeren. Aan de hand van oefeningen die je thuis kan doen, zie je jouw hond echt veranderen en leuker worden.

De cursus was zowel binnenshuis als buiten met alle prikkels van dien.

We waren zo blij met de vorderingen, dat we nu de basistraining 1 aan het volgen zijn en ook hier zie je hoe Loulou verandert en de band steeds hechter wordt.

Kortom, Dogtalk een must voor iedereen.

Angela (baasje van Loulou)

 

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Wat heeft Loulou geleerd?

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je ook bij de opvoeding, training en begeleiding van jouw puppy of oudere hond.

  • Aandacht 80% 80%
  • Vertrouwen 90% 90%
  • Samenwerken 80% 80%
  • Gehoorzaamheid 80% 80%

Meer referenties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?