Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Ik heb een volwassen hond.

3 tot 5 jaar

Je hond is volwassen

Dan is het extra leuk om mee te doen aan de activiteiten bij DogTalk.

Als je hond zo tussen 3 en 5 jaar is, dan is hij volwassen (afhankelijk van het ras en karakter van je hond). Je merkt dat de begeleiding en training minder tijd kosten en je weet wat je van je hond kunt verwachten; zijn gedag is stabieler. Dat maakt het extra leuk om eropuit te gaan, aan de slag te gaan met sport en spel of met andere activiteiten, die je hond (en jou) uitdagen om nieuwe dingen te ontdekken in de samenwerking en die jullie ontspanning bieden. DogTalk heeft een ruim aanbod aan lessen, cursussen en workshops.

Onze hondentrainingen geven we onder andere in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlemmermeer en Diemen.

Actief samenwerken met je volwassen hond

Misschien gedragsverandering aanpakken.

Ook al is je hond volwassen, hij is nog niet uitgeleerd. Gezag, overwicht vraagt om onderhoud en bovendien kunnen onverwachte ervaringen ervoor zorgen dat je hond probleemgedrag gaat vertonen. Denk bijvoorbeeld aan het vuurwerk rond Oud en Nieuw. Gelukkig is je hond op deze leeftijd nog heel flexibel. Hij is nog goed in staat om te trainen en te leren. Dus als je hond ineens ander, ongewenst gedrag gaat vertonen, wacht dan niet te lang en pak het samen met ons aan.

Cursusaanbod

Voor jou en je volwassen hond

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je bij de opvoeding, training en begeleiding van je volwassen hond.

Onze blogs

DogTalk is gespecialiseerd in gedrag van honden en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak. We delen onze kennis graag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?