Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Specials

Workshops, lezingen en specials

Bij DogTalk vinden we het belangrijk om kennis en kunde over honden te delen. Daarom organiseren we regelmatig lezingen en workshops over specifieke onderwerpen, zoals angst, lichaamstaal, voorkomen van probleemgedrag en EHBO bij honden, of praktische activiteiten zoals ringtraining, balans & coördinatie, hersenwerk etc. Je krijgt les van de beste instructeurs in ons werkveld. Wij zijn goed in opvoeding en gedrag en we hebben een groot netwerk van experts op andere terreinen. We organiseren deze activiteiten in ons indoor trainingscentrum, maar het is ook mogelijk om op een andere geschikte locatie bij elkaar te komen.

Kleine honden playdate

Omdat het soms best lastig kan zijn om geschikte speelmaatjes te vinden voor je kleine hond, organiseren we de playdate speciaal voor kleine honden. Onder begeleiding van een ervaren instructeur zorgen we dat alle hondjes fijn kunnen spelen.

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder. Schoft hoogte tot 40 cm, dus niet groter dan een volwassen beagle.

Gewoon lekker bezig zijn

Een les vol leuke en verrassende activiteiten met je hond. Deze les is vooral gericht op het lekker samen bezig zijn met je hond. Quality time!

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of onze werkwijze? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Break an egg – paasworkshop

Leuke paas workshop voor het hele gezin! Bereid je voor op veel gekkigheid…

Een les vol leuke en verrassende activiteiten met je hond. Deze les is vooral gericht op het lekker samen bezig zijn met je hond. Quality time!

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder.

Beagle Event voor KIKA

Op zondag 31 maart zal er een beagle event worden georganiseerd. Alle opbrengsten komen ten goede van het goede doel KIKA.
Doel van deze dag is samen komen met heel veel beagles en elkaar ontmoeten.
Tijdens deze dag zullen er verschillende workshops worden georganiseerd waar je op in kan schrijven. Daarnaast zijn er beagle speeltijden waarbij groepen beagles samen kunnen spelen op een omheind veld met begeleiding.

Hersenwerk & neuswerk

Tijdens de workshop hersenwerk gaat je hond op zoek naar iets lekkers in verschillende materialen en objecten.

In de zomer hebben we een tof thema! Snuffel je gek in en rondom het zwembad. Welke zwembroek of bandlaken is van jou? En vind je hond zijn eigen strandbal?

Je hond gaat geconcentreerd op zoek naar het lekkers en onderzoekt samen met jou hoe hij het te pakken krijgt. Een echte puzzel dus!

Hersenwerk is een ontspannen activiteit die je samen met je hond doet, zo werk je ook aan het verbeteren van de band. Een les voor de echte speurneuzen!

Speuren

 

In deze leuke les ga je samen met je hond aan de slag met het praktijk speuren. Samen maken we een begin met het uitwerken van een (menselijk) spoor. Geschikt voor alle honden, dus niet alleen voor de jachthonden. Werken met de neus is een feestje voor alle honden!

Leeftijd: vanaf 4 maanden

Lezing Emoties bij honden – herkenning in de praktijk

In deze ca. 3,5 uur durende lezing worden de 7 emotionele systemen van Jaak Panksepp nader toegelicht. Naast een stukje inhoudelijke achtergrond wordt uitgelegd hoe deze emotionele systemen in het dagelijks leven herkenbaar zijn bij onze honden, waar het nog wel eens mis gaat bij de interpretatie door mensen én hoe om te gaan met deze emoties in de praktijk, bijvoorbeeld op de hondenschool. De wetenschappelijke stof wordt met praktijkvoorbeelden en videomateriaal onderbouwd en op een luchtige manier gebracht, zodat het bij de aanwezigen goed blijft hangen.
De lezing word gegeven door Edgar van de Kamp van Hondbewust.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?