Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Specials

Workshops, lezingen en specials

Bij DogTalk vinden we het belangrijk om kennis en kunde over honden te delen. Daarom organiseren we regelmatig lezingen en workshops over specifieke onderwerpen, zoals angst, lichaamstaal, voorkomen van probleemgedrag en EHBO bij honden, of praktische activiteiten zoals ringtraining, balans & coördinatie, hersenwerk etc. Je krijgt les van de beste instructeurs in ons werkveld. Wij zijn goed in opvoeding en gedrag en we hebben een groot netwerk van experts op andere terreinen. We organiseren deze activiteiten in ons indoor trainingscentrum, maar het is ook mogelijk om op een andere geschikte locatie bij elkaar te komen.

Kleine honden playdate

Omdat het soms best lastig kan zijn om geschikte speelmaatjes te vinden voor je kleine hond, organiseren we de playdate speciaal voor kleine honden. Onder begeleiding van een ervaren instructeur zorgen we dat alle hondjes fijn kunnen spelen.

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder. Schoft hoogte tot 40 cm, dus niet groter dan een volwassen beagle.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of onze werkwijze? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gewoon lekker bezig zijn

Een les vol leuke en verrassende activiteiten met je hond. Deze les is vooral gericht op het lekker samen bezig zijn met je hond. Quality time!

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder.

Sinterklaas workshop

Lekker snuffelen en speuren tussen de sinterklaascadeautjes! Hoe maak je een leuke surprise voor je hond. Tijdens de Sinterklaas workshop maken jullie kennis met diverse hersenwerk ideeën en technieken en kun je thuis aan de slag om een echte honden surprise te maken. Het leuke is, je hoeft er niets speciaals voor te kopen, alleen wat minder weggooien. Resultaat? Plezier en ontspanning voor jou en je hond tijdens de feestdagen.

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?