Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Specials

Workshops, lezingen en specials

Bij DogTalk vinden we het belangrijk om kennis en kunde over honden te delen. Daarom organiseren we regelmatig lezingen en workshops over specifieke onderwerpen, zoals angst, lichaamstaal, voorkomen van probleemgedrag en EHBO bij honden, of praktische activiteiten zoals ringtraining, balans & coördinatie, hersenwerk etc. Je krijgt les van de beste instructeurs in ons werkveld. Wij zijn goed in opvoeding en gedrag en we hebben een groot netwerk van experts op andere terreinen. We organiseren deze activiteiten in ons indoor trainingscentrum, maar het is ook mogelijk om op een andere geschikte locatie bij elkaar te komen.

Hersenwerk

Tijdens de workshop hersenwerk gaat je hond op zoek naar iets lekkers in verschillende materialen en objecten.

Je hond gaat geconcentreed op zoek naar het lekkers en onderzoekt samen met jou hoe hij het te pakken krijgt. Een echte puzzel dus!

Hersenwerk is een ontspannen activiteit die je samen met je hond doet, zo werk je ook aan het verbeteren van de band. Een les voor de echte speurneuzen!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of onze werkwijze? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Puber boswandeling

Onder begeleiding van een ervaren instructeur maken we een wandeling door het Amsterdamse Bos. Het wordt een avontuurlijke wandeling!

Waarbij we ook aandacht besteden aan de etiquette, hoe ga je met andere honden en andere bosgebruikers om? Zodat het voor iedereen een ontspannen uitje is.

Geschikt voor honden van 6 maanden en ouder.

Kleine honden playdate

Omdat het soms best lastig kan zijn om geschikte speelmaatjes te vinden voor je kleine hond, organiseren we de playdate speciaal voor kleine honden. Onder begeleiding van een ervaren instructeur zorgen we dat alle hondjes fijn kunnen spelen.

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder. Schoft hoogte tot 40 cm, dus niet groter dan een volwassen beagle.

Speuren

 

In deze leuke les ga je samen met je hond aan de slag met het praktijk speuren. Samen maken we een begin met het uitwerken van een (menselijk) spoor. Geschikt voor alle honden, dus niet alleen voor de jachthonden. Werken met de neus is een feestje voor alle honden!

Leeftijd: vanaf 4 maanden

Hond & kind les

Een les voor hond & kind, we gaan samen leuke oefeningen en spelletjes doen. Hierbij zijn rust en veiligheid het allerbelangrijkste. De les is geschikt voor kinderen van 6-10 jaar en als ouder/verzorger ben je hierbij altijd aanwezig.

Deze keer met een leuk sinterklaas thema!

Leeftijd: voor honden vanaf 5 maanden, kinderen van 6-10 jaar.

Aanvullende eisen: de hond is sociaal en goed te hanteren door het kind, dus al redelijk gehoorzaam.

Gewoon lekker bezig zijn

Een les vol leuke en verrassende activiteiten met je hond. Deze les is vooral gericht op het lekker samen bezig zijn met je hond. Quality time!

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder. 

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

DutchEnglish
Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?