Specials

Workshops, lezingen en specials

Bij DogTalk vinden we het belangrijk om kennis en kunde over honden te delen. Daarom organiseren we regelmatig lezingen en workshops over specifieke onderwerpen, zoals angst, lichaamstaal, voorkomen van probleemgedrag en EHBO bij honden, of praktische activiteiten zoals ringtraining, balans & coördinatie, hersenwerk etc. Je krijgt les van de beste instructeurs in ons werkveld. Wij zijn goed in opvoeding en gedrag en we hebben een groot netwerk van experts op andere terreinen. We organiseren deze activiteiten in ons indoor trainingscentrum, maar het is ook mogelijk om op een andere geschikte locatie bij elkaar te komen.

Zomerspecials

Leuke dingen doen met je hond! Doe deze zomer mee met de leuke zomerspecials.

 

Puppy Playdate

 • Vr 1-7-16:30
 • Vr 5-8 16:30

Onder begeleiding van een van onze instructeurs laten we de puppy’s spelen. Zodat ze leren hoe je met andere honden speelt en zodat jij als eigenaar leert hoe dit te begeleiden.

Leeftijd: tot 5 maanden

 

Puppy Bosles

 • Vr 08-07 15:00
 • Vr 12-08 15:00

We gaan samen op avontuur in het Amsterdamse Bos.

Leeftijd: tot 5 maanden

 

Puppy Socialisatie les

 • Wo 13-07 17:00

We gaan op onderzoek uit op het Stadshart van Amstelveen. De ultieme mogelijkheid om je puppy onder onze begeleiding kennis te laten maken met verschillende prikkels. De perfecte socialisatie.

Leeftijd: tot 5 maanden

Puppy balans

 • Di 26-7 13:00 
 • Di 09-08 16:00 

Het leren klimmen en klauteren is een belangrijke vaardigheid voor je puppy. Ze zullen hierdoor ook een stuk zekerder van zichzelf worden. We gaan deze les aan de slag met een balans parcours.

Leeftijd: tot 5 maanden

 

Kleine honden playdate

 • Zo 10-07 10:00

Een speciale playdate voor kleine honden, zodat ze ontspannen met elkaar kunnen ravotten. Onze instructeurs begeleiden de honden hierbij. Ook leggen we je als eigenaar uit hoe je leuk spelt herkent en kunt begeleiden.

Leeftijd: vanaf 4 maanden, schofthoogte tot 40 cm

 

Puberwandeling

 • Za 10-7 11:30

Samen met onze instructeurs gaan we een avontuurlijke boswandeling maken in het Amsterdamse bos. Er is veel tijd voor interactie en zelfs los van de lijn spelen als de groepssamenstelling dit toe laat.

Leeftijd: vanaf 5 maanden

 

Snuitgolf

 • Ma 25-07 10:00

Een leuke activiteit afgeleid van mini golf. De honden leren kleine ballen in het golfputje te drijven. Als het goed gaat zelf door een heus parcours. Het draait bij snuitgolf om het plezier maken met je hond.

Leeftijd: vanaf 4 maanden

 

Detectie

 • Do 28-07 09:00
 • Vr 12-08 19:00

Bij detectie leert je hond een bepaalde geur te zoeken en aan te duiden. Verbaas je over het zoekvermogen van je hond!

Leeftijd: vanaf 4 maanden

 

Speuren

 • Za 06-08 09:00
 • Za 20-08 09:00

Speuren in de praktijk! We maken gebruik van de natuurlijke driften van je hond en samen werken we een geurspoor uit.

Leeftijd: vanaf 4 maanden

 

Geitenboerderij

 • Za 20-08 10:00

We gaan samen op pad in het Amsterdamse bos, waarbij we een bezoekje brengen aan de geitenboerderij. De ultieme socialisatie!

Leeftijd: vanaf 4 maanden

 

Stadshart

 • Za 06-08 10:00

Op ontdekkingstocht op het Stadshart van Amstelveen. Een plek waar we heel veel praktijkgerichte adviezen kunnen geven. En wie weet pakken we ook nog wel even een terrasje.

Leeftijd: vanaf 4 maanden

 

Balans en coördinatie

 • Za 30-07 11:30
 • Vr 12-08 18:00

Daag je hond uit en leer samen een balans parcours aan. Balans en coördinatie training is goed voor oa de lichaamsbewustwording van je hond, maar helpt bijvoorbeeld ook om meer rust te vinden

Leeftijd: vanaf 4 maanden

 

Rally O-speurtocht

 • Zo 31-07 10:00

De perfecte combinatie, ben jij wel te aan een uitdaging? Ga dan mee op onze rall-O speurtocht in het Amsterdame Bos. Tijdens een speurtocht in het bos word je uitgedaagd om verschillende gehoorzaamheidsoefeningen met je hond te doen.

Leeftijd: vanaf 4 maanden

 

Hond & kind les

 • wo 27-7 11:00
 • Wo 20-08 15:00

Een les voor hond & kind, me gaan samen leuke oefeningen en spelletjes doen. Hierbij zijn rust en veiligheid het allerbelangrijkste. De les is geschikt voor kinderen van 6-10 jaar en als ouder/verzorger ben je hierbij altijd aanwezig.

Leeftijd: voor honden vanaf 5 maanden, kinderen van 6-10 jaar.

Aanvullende eisen: de hond is sociaal en goed te hanteren door het kind, dus al redelijk gehoorzaam.

 

Kwispel kaarten spel

 • Vrijdag 22-07 13:00
 • Vrijdag 05-08 15:00 

De ultieme gehoorzaamheidsuitdaging voor de eigenaren die wat competitie niet uit de weg gaan. We gaan met een kwartetspel met veel opdrachten de gehoorzaamheid van je hond testen.

Plezier staat altijd voorop!

Leeftijd: vanaf 5 maanden

Aanvullende eisen: basisgehoorzaamheid op orde, zitten, liggen etc.

Kennismaken met detectie 

In de workshop ‘Kennismaken met Detectie’ leer je in twee lessen de beginselen van detectie; namelijk het zoeken, herkennen van geur, het lokaliseren en de eerste stappen naar het verwijzen. 

Detectie als hondensport is gebaseerd op het werk van detectie honden zoals drugshonden of explosieven detectivehonden. Bij detectie als sport wordt getraind op onschuldige geuren zoals anijs of kruidnagel. 

 Waarom detectie als hondensport? Je hond kan zijn neus gebruiken, dat is voor een hond een natuurlijke behoefte, en het stimuleert je hond mentaal. Detectie is daarom voor de hond tegelijkertijd inspannend en ontspannend. Als eigenaar leer je tijdens detectie heel veel over je hond, welke lichaamstaal zie je, hoe train je je hond en wat motiveert je hond. Het leuke van detectie is dat echt teamwerk is.

 De workshop bestaat uit 2 lessen is geschikt voor iedere hond van 6 maanden of ouder.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over ons en onze werkwijze of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op.

Puber boswandeling

Onder begeleiding van een ervaren instructeur maken we een wandeling door het Amsterdamse Bos. Het wordt een avontuurlijke wandeling!

Waarbij we ook aandacht besteden aan de etiquette, hoe ga je met andere honden en andere bosgebruikers om? Zodat het voor iedereen een ontspannen uitje is.

Geschikt voor honden van 6 maanden en ouder.

Kleine honden playdate

Omdat het soms best lastig kan zijn om geschikte speelmaatjes te vinden voor je kleine hond, organiseren we de playdate speciaal voor kleine honden. Onder begeleiding van een ervaren instructeur zorgen we dat alle hondjes fijn kunnen spelen.

Geschikt voor honden van 4 maanden en ouder. Schoft hoogte tot 40 cm, dus niet groter dan een volwassen beagle.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

 • Locaties
 • Telefoonnummer

06-21899886

 • E-mailadres

info@dogtalk.nl

DutchEnglish
Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?