Selecteer een pagina

Specials

Workshops, lezingen en specials

Bij DogTalk vinden we het belangrijk om kennis en kunde over honden te delen. Daarom organiseren we regelmatig lezingen en workshops over specifieke onderwerpen, zoals angst, lichaamstaal, voorkomen van probleemgedrag en EHBO bij honden, of praktische activiteiten zoals ringtraining, balans & coördinatie, hersenwerk etc. Je krijgt les van de beste instructeurs in ons werkveld. Wij zijn goed in opvoeding en gedrag en we hebben een groot netwerk van experts op andere terreinen. We organiseren deze activiteiten in ons indoor trainingscentrum, maar het is ook mogelijk om op een andere geschikte locatie bij elkaar te komen.

Kennismaken met detectie 

In de workshop ‘Kennismaken met Detectie’ leer je in twee lessen de beginselen van detectie; namelijk het zoeken, herkennen van geur, het lokaliseren en de eerste stappen naar het verwijzen. 

Detectie als hondensport is gebaseerd op het werk van detectie honden zoals drugshonden of explosieven detectivehonden. Bij detectie als sport wordt getraind op onschuldige geuren zoals anijs of kruidnagel. 

 Waarom detectie als hondensport? Je hond kan zijn neus gebruiken, dat is voor een hond een natuurlijke behoefte, en het stimuleert je hond mentaal. Detectie is daarom voor de hond tegelijkertijd inspannend en ontspannend. Als eigenaar leer je tijdens detectie heel veel over je hond, welke lichaamstaal zie je, hoe train je je hond en wat motiveert je hond. Het leuke van detectie is dat echt teamwerk is.

 De workshop bestaat uit 2 lessen is geschikt voor iedere hond van 6 maanden of ouder.

Paas workshop 

Leuke les in paasthema. Waarbij het gezellig samenwerken met je hond centraal staat. Natuurlijk mogen de kinderen mee! 

Voor alle honden in er ook een kleine paas-attentie.

Aanmelden voor workshops, lezingen of specials

Wacht na het aanmelden totdat je doorgestuurd wordt naar de “bedankt” pagina, pas dan is je aanmelding verzonden.

 

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • PStartdatum

variabel

  • PStarttijd

variabel

  • PKosten

variabel

  • PLocaties

variabel

 

  • PTrainer

variabel

  • PTelefoonnummer
  • PE-mailadres

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?