Specials

Workshops, lezingen en specials

Bij DogTalk vinden we het belangrijk om kennis en kunde over honden te delen. Daarom organiseren we regelmatig lezingen en workshops over specifieke onderwerpen, zoals angst, lichaamstaal, voorkomen van probleemgedrag en EHBO bij honden, of praktische activiteiten zoals ringtraining, balans & coördinatie, hersenwerk etc. Je krijgt les van de beste instructeurs in ons werkveld. Wij zijn goed in opvoeding en gedrag en we hebben een groot netwerk van experts op andere terreinen. We organiseren deze activiteiten in ons indoor trainingscentrum, maar het is ook mogelijk om op een andere geschikte locatie bij elkaar te komen.

Zomer specials

Tijdens de zomervakantie organiseren we leuke activiteiten voor jou en je hond. Vind je het leuk om meerdere activiteiten te doen, koop dan een strippenkaart, dan ben je extra voordelig uit.

Rally-O; bij rally-o loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Een combinatie van fun en training.
Balans; samen gaan we aan de slag met uitdagende situaties waarbij we je leren je hond zorgvuldig te begeleiden.
Lopen aan de lijn; leer ontspannen te wandelen met een aangelijnde hond, zondervooruit gesleurd of omver getrokken te worden. Lopen aan de lijn is een belangrijke basis vaardigheid, die altijd nog iets beter kan.
Hierkomen; we gaan aan de slag met de opbouw van een perfecte “hier”.
Zweetwerk; maak kennis met het zoeken van (gewond) wild. Een indrukwekkend speurles in de natuur. Een unieke kans om je hond zelfstandig en instinctmatig, maar heel bewust te zien werken.
Planken parcours; maak kennis met het plankenparcours. Een uitdagende training waarbij we gehoorzaamheid combineren van balans & coördinatie.
Vind je beestje – detectie; samen gaan we op zoek naar het “beestje” van jouw hond. Je zal versteld staan van het reukvermogen van je hond.
Boswandeling; samen gaan we op pad in het Amsterdamse bos, we maken er een avontuurlijke wandeling van waarbij we ook ingaan op de lichaamstaal van de honden.

Aanmelden voor workshops, lezingen of specials

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Startdatum

variabel

  • }Starttijd

variabel

  • Kosten

variabel

  • Locaties

variabel

 

  • Trainer

variabel

  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
DutchEnglish

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Open chat
WhatsApp met ons
Hoi, DogTalk hier!🐶 Hoe kunnen wij je helpen?