Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Ik wil een hond

Een hond in huis

 

Een maatje voor het leven.

Je wilt een hond nemen. Dan komt er dus een levend wezen in je huis, dat levenslang afhankelijk van je is. Maar het betekent vooral ook: een maatje voor het leven. Daarom is het belangrijk stil te staan bij wat dit voor jou en je eventuele huisgenoten betekent. Wat kun je verwachten en hoe kun je je daarop voorbereiden? Dat begint met de juiste match: een puppy of oudere hond, een rashond (en zo ja, welke) of een hond uit een asiel. DogTalk helpt je graag bij je keuze en de voorbereiding.

Aankoop advies
DogTalk Beagles

De juiste match en een goede voorbereiding

Een goed begin in het halve werk.

We kunnen je ondersteunen met voorlichting (wat komt er allemaal bij kijken), de voorbereiding (raskeuze, soort hond, waarvandaan), puppy match (welke puppy uit het nest past bij jou en eventueel je gezin) en de introductie van de puppy of de oudere hond (wat is er nodig voor een goede start). Afhankelijk van jouw kennis en ervaring trekken we daar een tot vier afspraken voor uit. Op die manier helpen we je de beste basis te creëren voor een harmonieuze toekomst samen.

Hulp nodig?

Wil je een hond en wil je zeker weten dat jullie samen een goede start maken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Onze blogs

DogTalk is gespecialiseerd in gedrag van honden en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak. We delen onze kennis graag.

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?