Puppycursus
Diemen

 

Hulp bij training en opvoeding

Wil jij jouw puppy de beste basis geven voor een mooi leven samen? Volg dan de puppycursus van DogTalk, de beste hondenschool in de omgeving van Diemen. Naast dat het nemen van een puppy heel leuk kan zijn, is het ook ontzettend wennen. Voor de puppy, maar ook voor jezelf en/of het gezin. Jouw puppy kan in het begin onrustig zijn. Hij is bijvoorbeeld nog niet zindelijk en zet zijn tanden in de verkeerde dingen.

Je maakt je zorgen en je hebt veel vragen, wij helpen je hier graag bij. Hoe zorg je ervoor dat het een sociale hond wordt, die naar je luistert en zich thuis voelt bij jou? Hoe krijg je jouw puppy zindelijk, waarom bijt je puppy, hoeveel slaap heeft je puppy nodig. Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens de puppycursus in Diemen bij DogTalk.

 

Puppycursus in Diemen

Een puppycursus in Diemen is een goede start

Als eigenaar doe je er goed aan om te starten met een puppycursus in de buurt van Diemen. Hoe maak je hem socialer en wat ga je hem allemaal leren? Het karakter van de puppy, jouw gezinssituatie en de verwachtingen spelen daarin een belangrijke rol. Jouw puppy moet jou als veilige haven gaan zien en met je samen willen werken. Samen geven we jouw puppy de best mogelijke start. Tijdens onze puppycursus op de hondenschool nabij Diemen is er veel ruimte voor het stellen van vragen en bekijken we elke puppy en elk gezin als individu. Zodat jij en jouw puppy de best mogelijke begeleiding krijgen. Tijdens een puppycursus in Diemen leer jij en jouw puppy:

  • een band op te bouwen met elkaar
  • om te gaan met vreemde voorwerpen en situaties
  • om te gaan met geluiden
  • om te gaan met soortgenoten
  • te focussen op de samenwerking met elkaar
  • de eerste stappen in gehoorzaamheidtraining, zoals lopen aan de lijn en op de plaatsen zitten.

Hier gaan we samen mee aan te slag bij ons hondenschool vlakbij het Amsterdamse bos. Vanuit Diemen sta je voor deze puppycursus zo bij ons op de stoep.

Onze puppycursus in Diemen de beste keuze

Puppy’s zijn in het begin heel nieuwsgierig. Tijdens de puppycursus nabij Diemen maken we hier optimaal gebruiken van. In de eerste twee tot vier maanden van hun leven leren puppy’s heel erg snel. Tijdens de puppycursus  zorgen voor veel goede ervaringen en dagen we jouw puppy uit de wereld te ontdekken. Ook staat de motorische ontwikkeling  en groei van jouw puppy staat centraal tijdens de puppycursus nabij Diemen om blessures te voorkomen. En natuurlijk maken we een start met de belangrijke basisvaardigheden zoals : lopen aan de lijn, zitten, liggen, blijven en hierkomen.

Wil jij graag een puppycursus in de vorm van een groepsles volgen nabij Diemen? Zodat jouw puppy gelijk om leert gaan met soortgenoten. Bij onze hondenschool is dit zeker mogelijk. Maar we bieden ook privelessen aan om meer trainingen en begeleiding in de thuissituatie te geven.

Letop! de privélessen en gedragsbgeleiding zijn bij jullie thuis in Diemen. De overige activiteiten vinden plaats op ons indoor- en outdoortrainingscentrum bij het Amsterdamse bos (12 minuten met de auto vanaf Diemen)

Meld je aan voor een puppycursus in Diemen!

Dogtalk Hondenschool is de beste optie voor een puppycursus in de regio van Diemen. Onze hondenschool is gecertificeerd en geaccrediteerd en we beschikken over ervaren trainers. We bieden een ruim lesaanbod en ook trainingen op maat. Alle honden en eigenaren zijn welkom om op onze trainingslocatie in de buurt van Diemen een puppycursus te volgen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@dogtalk.nl of 06 21899886.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?