Selecteer een pagina

Gedragsbegeleiding 

Gedragsbegeleiding 

Als er sprake is van probleemgedrag.

Als je hond probleemgedrag vertoont, kun je ons inschakelen voor gedragsbegeleiding (officieel: gedragstherapie). Er is sprake van probleemgedrag, wanneer jij of je omgeving bepaald gedrag als een probleem ervaart. Bekende gedragsproblemen zijn agressie, angst, onzindelijkheid, overmatig blaffen, verlatingsangst, vernielen, najagen van fietsers, auto’s of joggers, trekken aan de lijn en weglopen. Het maakt het samenleven met je hond minder leuk. Wij kunnen je helpen met het oplossen van het probleemgedrag, al moet je je wel realiseren dat je te maken hebt met een levend wezen. We kunnen gedrag bijsturen en aanpassen, maar er zitten grenzen aan. Sommige honden hebben van nature wat extra begeleiding nodig (en sommige eigenaren ook).

Consult gedragstherapie

Onze gediplomeerde kynologisch gedragstherapeut (door sommigen hondenfluisteraar/dog whisperer genoemd) verzorgt de gedragsbegeleiding. Ze is geaccrediteerd door o.a. Certipet (keurmerk wetenschappelijk afgestudeerde dierprofessionals) en de Nederlandse Vereniging voor Honden Gedragstherapeuten. Diverse verzekeraars vergoeden onze consulten. Samen zoeken we naar een manier om samenleven weer prettig en ontspannen te maken. Voorafgaand aan onze afspraak vul je een uitgebreide vragenlijst in. Tijdens het consult bekijken en bespreken we het gedrag en wat je eraan zou willen veranderen. Dit duurt een à anderhalf uur. We geven ook al wat praktische tips. Nu de diagnose is gesteld, kunnen we een prognose en een behandelplan opstellen.

Gedragsbegeleiding 

Gedragstherapie in privélessen.

Bij gedragsbegeleiding gaat het vrijwel altijd om privélessen bij je thuis en/of in de thuisomgeving. Soms kan het goed zijn om met je hond eerst op een van onze trainingsfaciliteiten te oefenen. Afhankelijk van de aard van het gedrag volgen er na het eerste consult nog enkele (meestal vier) privélessen of ga je zelf samen met je hond aan de slag.

Aanmelden voor gedragsbegeleiding of gedragstherapie

Wacht na het aanmelden totdat je doorgestuurd wordt naar de “bedankt” pagina, pas dan is je aanmelding verzonden.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

vergoed door verzekeraar
(vraag naar de voorwaarden)

  • Startdagen

in overleg

  • Kosten

variabel

excl. reiskosten
(15 km rondom Amstelveen gratis)

  • Locaties
  • Trainingscentrum Aalsmeer (indoor & outdoor)
  • Trainingslocatie Amstelveen (outdoor)
  • Aan huis of op locatie
  • Trainer

Sandra Mur-Bekaert

  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?