Samenleven met mijn hond

 

Ik zoek hulp…

… bij het samenleven met mijn hond.

Je hond is vaak een maatje voor het leven, een van je beste vrienden of op z’n minst een dierbaar gezinslid. Soms lijken de wereld van mens en hond lastig met elkaar te verenigen, maar met kennis van de taal van de hond en inzicht in zijn behoeften, kan het samenleven een feestje worden. Samenleven is ook samenwerken. Tweerichtingsverkeer. Wij helpen je bij het leren van de taal en opbouwen van een sterke band met je hond. Dat is de beste basis voor het aanleren, bijsturen en soms veranderen van gedrag.

Ik heb een…

Dus ik zoek de beste school voor mijn hond in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam, Haarlemmermeer e.o.

Dogtalk Beagle Kennel

Puppy

8 weken tot 6 maanden

Dogtalk Beagle Kennel

Puber

6 tot 12 maanden

Dogtalk Beagle Kennel

Jonge hond

1 tot 3 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Volwassen hond

3 tot 5 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Senior Hond

vanaf 5 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Kleine hond

alle leeftijden

Cursusaanbod

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je bij de training van je puppy of (oudere) hond.

Onze blogs

DogTalk is gespecialiseerd in gedrag van honden en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak. We delen onze kennis graag.

Dierenwelzijnskeurmerk

Dierenwelzijnskeurmerk

Dierenwelzijnskeurmerk Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk uitgereikt aan DogTalk. In goede handen Bij de proffesionals van DogTalkAmstelveen – Op...

Lees meer
DutchEnglish

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Open chat
WhatsApp met ons
Hoi, DogTalk hier!🐶 Hoe kunnen wij je helpen?