Selecteer een pagina

Basiscursus 1

Training en begeleiding

Afgestemd op de hond en de gezinssituatie

Of je nu een puppy hebt of een oudere hond, groot of klein, de hond moet jouw huisregels en omgangsregels kennen. Die regels zijn in elk huishouden anders. Het maakt verschil of je alleen bent of samen. Of er ook kinderen zijn en van welke leeftijd. En natuurlijk is geen hond hetzelfde. Daar stemmen wij bij DogTalk onze trainingen en (gedrags)begeleiding op af. Maatwerk dus.

Je kunt bij ons met alle honden terecht, ongeacht de leeftijd of het ras. En met de meest uiteenlopende problemen en uitdagingen.

In elke ontwikkelfase richten we ons op het aanleren van basisvaardigheden en de toepassing daarvan in de praktijk. We oefenen situaties die je dagelijks kunt tegenkomen. Tegelijkertijd leer je je hond echt goed kennen. En andersom.

Vind je het prettig om in een groep te trainen, dan kan dat. We werken altijd in kleine groepen om iedereen, individueel, alle aandacht te kunnen geven. Dat is een van onze specialiteiten. Maar misschien geef je de voorkeur aan privé begeleiding. We komen graag bij je thuis of in je thuisomgeving. Vaak lopen we langere tijd met hond en eigenaar/gezin mee. De ontwikkeling van je hond staat immers nooit stil.

Basiscursus 1 

De focus ligt op opvoeden in de praktijk. We trainen gehoorzaamheid, lopen aan de lijn, zit, blijf, af, hier komen vanuit meerdere situaties. Dat gebeurt functioneel en praktijkgericht. Balans, coördinatie en samenwerking zijn belangrijk om de band met en het vertrouwen in de eigenaar verder te vergroten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Ook de basistraining bieden we aan als privétraining op elke gewenste locatie.

Basiscursus 1 bestaat uit 6 lessen van 45 minuten.

Privéles basiscursus 1

Heb jij liever privétraining?

Privéles met je hond is echt maatwerk, waarbij alles draait om de samenwerking tussen baas en hond. We komen bij je thuis of op een andere locatie of we ontvangen jou en je hond en eventueel andere gezinsleden op een van onze trainingslocaties. Je kunt om meerdere redenen een privéles overwegen. Misschien komen onze lestijden niet overeen met jouw mogelijkheden, is je hond (nog) niet toe aan trainen in groepsverband of wil je werken aan specifiek gedrag. Misschien wil je lekker bezig zijn met je hond of vind je individueel trainen gewoon prettiger dan in een groep.

Aanmelden voor basiscursus 1

Wacht na het aanmelden totdat je doorgestuurd wordt naar de “bedankt” pagina, pas dan is je aanmelding verzonden.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • PStartdatum

variabel

  • PStarttijd

variabel

  • PKosten

variabel

Reiskosten: buiten Amstelveen en Aalsmeer, €0,50 per km. Parkeerkosten worden doorberekend

  • PLocaties

Traininsglocatie Amstelveen
Trainingscentrum Aalsmeer
Aan huis of op locatie

 

  • PTrainer

Sandra Bekaert
Sandra Mur-Bekaert
Ilonka Duker

  • PTelefoonnummer
  • PE-mailadres

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?