Hondenschool Uithoorn

 

Aandacht die jij en jouw hond verdienen

Ben je op zoek naar een professionele hondenschool in de buurt Uithoorn waar je persoonlijke aandacht krijgt? Neem dan contact op met DogTalk. We bieden alle trainingen die jij en jouw hond nodig hebben, met binnen- en buitenlocaties vlakbij het prachtige Amsterdamse bos. Al meer dan tien jaar begeleiden we met veel passie honden en eigenaren uit Uithoorn op een professionele en persoonlijke manier op onze hondenschool.

Hondenschool Uithoorn

Persoonlijke begeleiding

Onze hondenschool in Uithoorn heeft een team van professionals met kynologische opleidingen en specialisaties. Of je nu hulp nodig hebt bij gedragsbegeleiding, het doen van leuke activiteiten met je hond, opvoeding, samenleven, speciale hulp voor je hond of het trainen van je hond, we staan voor je klaar. Bij hondenschool DogTalk, nabij Uithoorn, geloven we in het belang van het spreken van dezelfde taal als jouw hond. Onze naam is dan ook gebaseerd op dit idee. Of je nu een puppy of een oudere hond hebt, groot of klein, we begeleiden jou en jouw hond op een persoonlijke manier in een vertrouwde omgeving.

Breed scala aan trainingen

We bieden een breed scala aan trainingen en cursussen aan op onze hondenschool, zowel in groepsverband als privé. Wil je liever thuis trainen? We kunnen trainingen op maat geven en onze instructeurs komen dan graag naar jouw huis in Uithoorn. Tijdens al onze lessen staat aandacht, vertrouwen en samenwerking centraal. Wil je graag trainen met jouw hond? Onze hondenschool in de buurt van Uithoorn heeft een veilige buitenlocatie bij het Amsterdamse bos waar je samen met je hond kunt genieten van leuke en leerzame activiteiten. Of sluit aan bij een van de leuke activiteiten in onze indoortrainingshal.

Boek een training bij onze Hondenschool nabij Uithoorn!

Ben je op zoek naar meer informatie over onze hondenschool nabij Uithoorn? Op onze website vind je alle soorten trainingen terug die je ook gelijk kunt boeken. Maar misschien ken je andere hondenbezitters die ook graag hulp willen bij de opvoeding van hun hond. Dan bieden wij de mogelijkheid om een pup-up groepsles te organiseren. Hoe leuk is dat! Neem daarvoor contact met ons op via info@dogtalk.nl of bel (06) 21 89 98 86 en we bespreken graag alle mogelijkheden met je door. Dan begroeten we je daarna graag op onze hondenschool nabij Uithoorn.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?