Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Puppycursus Amsterdam

 

De beste basis voor jouw pup

Wil jij jouw puppy de beste basis geven voor een mooi leven samen? Volg dan de puppycursus van DogTalk, de beste hondenschool in de omgeving van Amsterdam. Naast dat het nemen van een puppy heel leuk kan zijn, is het ook ontzettend wennen. Voor de puppy, maar ook voor jezelf en/of het gezin. Jouw puppy kan in het begin onrustig zijn. Hij is bijvoorbeeld nog niet zindelijk en zet zijn tanden in de verkeerde dingen. Hoe zorg je ervoor dat het een sociale hond wordt, die naar je luistert en zich thuis voelt bij jou? Daar moet je als hondeneigenaar in het begin goed in investeren met een puppy cursus in de buurt van Amsterdam. Hoe maak je hem socialer en wat ga je hem allemaal leren? Het karakter van de puppy, jouw gezinssituatie en de verwachtingen spelen daarin een belangrijke rol. Jouw puppy moet jou als veilige haven gaan zien en met je samen willen werken. Tijdens onze puppycursus nabij Amsterdam maken we een plan van aanpak met veel structuur en rust.

Puppycursus in Amsterdam

Nadruk op ontwikkeling en groei

Tijdens de puppytraining nabij Amsterdam zetten wij de nieuwsgierigheid van de puppy positief in. Puppy’s leren in de eerste twee tot vier maanden van hun leven heel erg snel, omdat ze zo nieuwsgierig zijn. Tijdens de puppycursus maken we daar positief gebruik van en zorgen voor zoveel mogelijk goede ervaringen, zodat jij en jouw hond prettig kunnen samenleven in Amsterdam. De nadruk bij onze puppy training ligt op aandacht, vertrouwen en samenwerking. Maar bijvoorbeeld ook leren omgaan met soortgenoten, wennen aan geluiden en vreemde voorwerpen en wisselende ondergronden. Hierbij komen natuurlijk basisoefeningen kijken zoals hier komen, zitten, liggen, meelopen aan de lijn en zelfbeheersing. Maar ook staat tijdens de puppy cursus in de buurt van Amsterdam de motorische ontwikkeling centraal om blessures te voorkomen en een goede fysieke ontwikkeling te stimuleren. En niet te vergeten natuurlijk het opbouwen van een band met elkaar.

Puppytraining in Amsterdam

Je kunt bij onze hondenschool al een puppy training in de buurt Amsterdam volgen vanaf € 47,-. De prijs is afhankelijk van jouw wensen. We bieden diverse puppycursus pakketten aan op onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om jou en jouw puppy aan te melden voor bijvoorbeeld een speciale bosles. De kosten hiervoor zijn € 22,50. Mocht je het toch prettiger vinden om een puppycursus te krijgen bij jullie thuis in Amsterdam, ook dit is mogelijk. Onze instructeurs geven puppycursussen in heel Amsterdam, van Amsterdam Noord tot Amsterdam Oost. We komen dan ook graag met veel enthousiasme naar jullie toe.

Let op! Voor privélessen en gedragsbegeleiding komen we bij jullie thuis in Amsterdam. DE overige trainingen vinden paats op ons indoor- en outdoortrainingscentrum aan het Amsterdamse Bos.

Direct aanmelden voor een puppycursus nabij Amsterdam

Staan jij en jouw puppy te kwispelen om aan een puppycursus in de buurt van Amsterdam te beginnen? En wil je niet de hond in de pot vinden? Wacht dan niet langer en meld je via onze website aan voor een puppytraining. Mocht je eerst nog wat meer informatie willen? Dan kun je altijd mailen naar info@dogtalk.nl of bel ons via (06) 21 89 98 86.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?