Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Lopen aan een ontspannen lijn

Themalessen en themacursussen

 

Voor een nog betere relatie tussen hond en baas.

Soms is het prettig om gericht te werken aan gedrag van je hond, dat je zou willen veranderen. Of misschien vind je het gewoon leuk om met je hond bezig te zijn. Voor ons staan centraal de sociale interactie tussen honden, het stimuleren en versterken van de relatie tussen hond en eigenaar en het vergroten van de kennis van de eigenaar over hondengedrag en lichaamstaal. 

Workshop lopen aan de lijn

Een workshop helemaal gericht op netjes leren lopen aan de lijn. Wij beseffen dat dit voor veel eigenaren best een uitdaging is. Daarom ga je naar huis met een grote variatie aan oefeningen en veel tips. Zodat ook jij ontspannen over straat kan wandelen met je hond.

Lopen aan een ontspannen lijn 

In vier lessen leren ontspannen te wandelen met een aangelijnde hond, zonder vooruit gesleurd of omver getrokken te worden. In deze cursus komt ook het hierkomen aan bod.  

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of onze werkwijze? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Privéles lopen aan een ontspannen lijn

Heb je liever privétraining?

In elke ontwikkelfase richten we ons op het aanleren van basisvaardigheden en de toepassing daarvan in de praktijk. We oefenen situaties die je dagelijks kunt tegenkomen. Tegelijkertijd leer je je hond echt goed kennen. En andersom.

Vind je het prettig om in een groep te trainen, dan kan dat. We werken altijd in kleine groepen om iedereen, individueel, alle aandacht te kunnen geven. Dat is een van onze specialiteiten. Maar misschien geef je de voorkeur aan privé begeleiding. We komen graag bij je thuis of in je thuisomgeving. Vaak lopen we langere tijd met hond en eigenaar/gezin mee. De ontwikkeling van je hond staat immers nooit stil.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?