Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Hondenschool Amsterdam

 

Persoonlijke aandacht

Zoek jij in de buurt van Amsterdam een hondenschool, waar professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan? Neem dan contact op met DogTalk. Met een binnen- en buitenlocatie dichtbij het Amsterdamse bos kunnen wij alle trainingen bieden die jij en jouw hond nodig hebben. We helpen je dan ook graag met de training en opvoeding van jouw hond en dat doen we al meer dan 10 jaar. Op een professionele en persoonlijke manier begeleiden wij sinds 2010 honden en hun eigenaren. Op onze hondenschool nabij Amsterdam en dichtbij het Amsterdamse bos werken allemaal professionals die alle relevante kynologische opleidingen hebben gevolgd. Daarnaast heeft ieder zijn eigen specialisatie.

Hondenschool Amsterdam

Jij zoekt hulp bij de opvoeding van jouw hond

Om op een leuke manier samen te kunnen leven met jouw hond, is het nodig dat je elkaars taal spreekt. En die taal leren we je graag aan, zo is ook het idee voor de naam van onze hondenschool nabij Amsterdam ontstaan. Puppy of oudere hond, groot of klein, we begeleiden jou en jouw hond op een persoonlijke manier. Hier kunnen we jou bij begeleiden:

  • Ik zoek hulp bij gedragsbegeleiding.
  • Ik zoek hulp bij het doen van leuke dingen met mijn hond.
  • Ik zoek hulp bij het opvoeden van mijn hond.
  • Ik zoek hulp bij het samenleven met mijn hond.
  • Ik zoek hulp bij het trainen van mijn hond.
  • Specials en workshops met je hond

Wat bij jou ook van toepassing is onze hondenschool in de buurt van Amsterdam, dichtbij het Amsterdamse bos, kan jou helpen met elk vraagstuk. We hebben een breed pakket aan trainingen en cursussen.

Aandacht, vertrouwen en samenwerking

Onze trainingen en cursussen geven we zowel in groepsverband als privé. Wil je bijvoorbeeld graag jouw hond trainen in zijn thuisomgeving? Dan komen de instructeurs van onze hondenschool graag naar jouw huis in Amsterdam. Al onze lessen zijn maatwerk en tijdens deze lessen staan aandacht, vertrouwen en samenwerking centraal.

Wil je  buiten trainen met jouw hond, bijvoorbeeld omdat er probleemgedrag op straat is? Onze hondenschool in de buurt van Amsterdam heeft naast een binnenlocatie in Aalsmeer, ook een buitenlocatie bij Amstelveen. We mogen les geven in het Amsterdamse Bos en komen bij jullie thuis in Amsterdam. Voor elke uitdaging vinden we de juiste trainingslocatie. 

Meer info over onze hondenschool in Amsterdam?

Ken je misschien meer hondenbezitters die graag hulp willen bij de opvoeding van hun hond? Dan bieden wij, als hondenschool nabij Amsterdam, ook de mogelijkheid om een pup-up groepsles te organiseren. Hoe leuk is het om samen met speelmaatjes elkaar beter te leren kennen. Dit kan op onze indoor- en outdoor trainingslocatie bij het Amsterdamse Bos bij het Amsterdamse bos of bij jullie thuis in Amsterdam.

Wil je meer informatie over onze trainingen of over onze pup-up groepsles? Dan kun je altijd mailen naar info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. We bespreken graag met jou alle mogelijkheden.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?