Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Hondenschool Aalsmeer

 

We helpen bij training en opvoeding

Woon je in Aalsmeer en ben je voor jouw hond op zoek naar een goede hondenschool? DogTalk helpt je graag bij de training en opvoeding voor jouw hond. We zijn een professionele hondenschool in Aalsmeer met ervaren hondeninstructeurs en gedragsdeskundigen. Sinds 2010 zijn wij iedere dag fulltime bezig met de begeleiding van honden en hun eigenaren. We hebben de relevante kynologische opleidingen gevolgd en hebben elk onze eigen specialisatie. Hierdoor kunnen we aan elke vraag en situatie voldoen als hondenschool in Aalsmeer.

Hondenschool in Aalsmeer

Voor alle honden geschikte trainingen

Of het nu gaat om een pup, jonge hond of een al wat oudere hond. Voor elke hond en/of situatie kunnen wij als hondenschool in Aalsmeer geschikte begeleidingen en trainingen bieden. Denk hierbij aan:

  • Het trainen van jouw hond.
  • Het opvoeden van jouw hond.
  • Hulp bij het prettig samenleven met jouw hond.
  • Gedragsbegeleiding van jouw hond bij probleemgedrag.
  • Leuke dingen te doen met jouw hond en workshops.
  • Speciale en op maat gemaakte trainingen voor jouw hond.

Welke vraag je ook hebt voor jouw trouwe viervoeter. Onze hondenschool in Aalsmeer weet als geen ander welke begeleiding en/of training het beste bij jouw hond past.

Groepslessen of privélessen

Bij onze hondenschool in Aalsmeer is het mogelijk om lessen in een groep te volgen, maar we geven ook privélessen bij jouw thuis. Net wat jij prettig vindt. Voor de groepslessen beschikt DogTalk over een buitenlocatie in Amstelveen, vlakbij het Amsterdamse bos, en we hebben een Indoor- en Outdoor trainingscentrum in Aalsmeer. Beide locaties zijn goed bereikbaar en ook dichtbij het Amsterdamse Bos, waar wij ook mogen trainen. Voor privélessen en persoonlijke begeleiding komt een instructeur van onze hondenschool onder andere in Amstelveen, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Utrecht. Kun je bij jou in de buurt een groepje hondenbezitters vormen, dan komen we graag naar je toe voor pup-up groepsles.

Meld je aan bij onze hondenschool in Aalsmeer!

Wil je graag meer weten over onze hondenschool in Aalsmeer en wat wij allemaal voor jou kunnen beteken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, per mail via info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Weet je al welke training jij en jouw hond nodig hebben? Bekijk hier ons volledige cursusaanbod en meld je direct aan voor een van onze cursussen. We kijken met veel plezier uit naar de ontmoeting met jou en jouw trouwe viervoeter.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?