Hondenschool Diemen

 

We helpen bij training en opvoeding

Voor een professionele hondenschool in de buurt van Diemen ben je bij DogTalk op het juiste adres. DogTalk bestaat al meer dan 12 jaar en heeft al vele honden en eigenaren op weg geholpen. We zijn een geaccrediteerde en gecertificeerde hondenschool, in de buurt van Diemen, met professionals die relevante kynologische opleidingen en bijscholingen hebben gevolgd. Ieder heeft zijn eigen specialisme. Tijdens onze trainingen en cursussen vinden we aandacht, samenwerking en vertrouwen belangrijk. We beschikken over een veilige en comfortabele binnen- en een buitenlocatie dichtbij het Amsterdamse bos.

Hondenschool in Diemen

Waar zoek jij hulp bij?

Je bent op zoek naar een hondenschool in de buurt van Diemen. Dat betekent dat je ergens hulp bij kunt gebruiken. Je wilt op een fijne manier samen leven met jouw hond en elkaar begrijpen. Je kunt bij ons terecht voor hulp bij:

  • Ik zoek hulp bij gedragsbegeleiding.
  • Ik zoek hulp bij het doen van leuke dingen met mijn hond.
  • Ik zoek hulp bij het opvoeden van mijn hond.
  • Ik zoek hulp bij het samenleven met mijn hond.
  • Ik zoek hulp bij het trainen van mijn hond.
  • Specials en workshops met mijn hond.

Weet je zelf nog niet zo goed welke training of begeleiding goed bij jou en je hond past? Dan kun je ook altijd eerst contact met ons opnemen om dit te bespreken. We stippelen graag de beste trainingsroute uit voor jouw puppy of hond bij onze hondenschool in de buurt van Diemen. Bekijk hieronder ons cursusaanbod.

Let op! Voor privélessen en gedragsbegeleiding komen we bij jullie thuis in Diemen. De overige trainingen vinden plaats op onze indoor-  en outdoor trainingslocatie bij het Amsterdamse Bos. (15 minuten met de auto vanaf Diemen)

Privé- of groepslessen

Je kunt bij ons trainingen en cursussen in groepsverband volgen, maar het is ook mogelijk om privélessen te krijgen. We stemmen de training dan helemaal op maat af. Dit kan op een van onze locaties van onze hondenschool of bij uw thuis in Diemen.

Ken je meerdere hondeneigenaren die een cursus willen volgen? Dan kunnen wij ook een pop-up groepsles voor jullie samenstellen.

Meer leuke dingen buiten ondernemen met jouw hond, maar vindt hij/zij dat nog een beetje spannend. Onze hondenschool heeft een veilige binnen – en  buitenlocatie in de buurt van Diemen dichtbij het Amsterdamse bos. Hierdoor kun je jouw hond gericht trainen en kan jouw hond wennen aan de situatie.

Hondenschool in de buurt van Diemen

DogTalk Hondenschool zit in de buurt van Diemen of komt bij je thuis in Diemen. Onze puppytrainingen bieden we bijvoorbeeld aan in een veilige en prikkelarme omgeving. Ons trainingsveld is helemaal omheind voor de honden die nog niet goed los kunnen lopen. En we hebben een comfortabele indoortrainingslocatie met shop. Voor honden die al een stapje verder zijn, kunnen we ook trainen in het bos, de stad of het winkelcentrum. Laat hieronder jouw gegevens achter als je meer informatie wenst. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Algemene voorwaarden DogTalk

Telefoon

+31 (0) 6 21899886

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

WhatsApp

+31 (0) 6 21899886

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?