Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Ik heb een puber hond.

6 tot 12 maanden

De pubertijd van je hond

Een fase vol uitdagingen.

Als de puppytijd voorbij is, ontwikkelt je hond zich tot ondernemende puber. Het is een normale ontwikkelingsperiode, die bij de ene hond eerder komt dan bij de ander. Ook is het per hond verschillend hoe lang het duurt. Soms hartstikke leuk, maar soms ook haalt je puberhond het bloed onder je nagels vandaan. Het is de periode waarin je sneller en slimmer moet zijn dan je hond. Dat is een hele uitdaging, maar wanhoop niet. Wij helpen je deze periode te benutten door een goede basis te leggen voor de ontwikkeling tot stabiele hond.

Onze hondentrainingen geven we onder andere in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlemmermeer en Diemen.

Pubergedrag in goede banen leiden

DogTalk helpt.

Bij de puberhond staan groei en ontwikkeling onder invloed van de hormonen. Omgaan met een puberhond kan een grotere uitdaging zijn dan omgaan met een puppy. We helpen je erbij. Je hond ontwikkelt zich nog volop, zowel fysiek als mentaal. De hormonen gaan opspelen, geuren worden belangrijker voor hem en hij wordt zelfstandiger. Met de juiste begeleiding kun je juist nu bouwen aan een sterke band en het vertrouwen tussen hond en baas. Iedere hond reageert anders op de pubertijd. Geduld en gevoel voor humor helpen je, samen met onze begeleiding, door deze periode heen.

Cursusaanbod

Voor jou en je puber hond

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je bij de opvoeding, training en begeleiding van je puber.

Onze blogs

DogTalk is gespecialiseerd in gedrag van honden en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak. We delen onze kennis graag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?