Specials voor mij en mijn hond

Ik zoek hulp…

Specials voor mij en mijn hond.

Wil je graag aandacht besteden aan een specifiek onderwerp, laat het ons dan weten. Als kynologisch instructeurs en gedragsdeskundigen hebben we veel kennis over honden en hun gedrag in huis. Maar er zijn ook onderwerpen, die te maken hebben met hun dagelijks leven en hun gezondheid, waarin wij niet zijn gespecialiseerd. Gelukkig zijn andere deskundigen in ons netwerk wel. Graag organiseren wij speciale themalessen en themacursussen, workshops of lezingen, waarin we een specifiek onderwerp behandelen, gericht op het vergroten van de kennis over en de samenwerking met honden.

Ik heb een…

Dus ik zoek de beste school voor mijn hond in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam, Haarlemmermeer e.o.

Dogtalk Beagle Kennel

Puppy

8 weken tot 6 maanden

Dogtalk Beagle Kennel

Puber

6 tot 12 maanden

Dogtalk Beagle Kennel

Jonge hond

1 tot 3 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Volwassen hond

3 tot 5 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Senior Hond

vanaf 5 jaar

Dogtalk Beagle Kennel

Kleine hond

alle leeftijden

Cursusaanbod

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je bij de training van je puppy of (oudere) hond.

Onze blogs

DogTalk is gespecialiseerd in gedrag van honden en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak. We delen onze kennis graag.

Dierenwelzijnskeurmerk

Dierenwelzijnskeurmerk

Dierenwelzijnskeurmerk Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk uitgereikt aan DogTalk. In goede handen Bij de proffesionals van DogTalkAmstelveen – Op...

Lees meer
DutchEnglish

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Open chat
WhatsApp met ons
Hoi, DogTalk hier!🐶 Hoe kunnen wij je helpen?