Selecteer een pagina

Privé training

Privéles bij DogTalk

 

Een-op-een samenwerken.

Privéles met je hond is echt maatwerk, waarbij alles draait om de samenwerking tussen baas en hond. We komen bij je thuis of op een andere locatie of we ontvangen jou en je hond en eventueel andere gezinsleden op een van onze trainingslocaties. Je kunt om meerdere redenen een privéles overwegen. Misschien komen onze lestijden niet overeen met jouw mogelijkheden, is je hond (nog) niet toe aan trainen in groepsverband of wil je werken aan specifiek gedrag. Misschien wil je lekker bezig zijn met je hond of vind je individueel trainen gewoon prettiger dan in een groep.

 

Privé training of in een kleine groep?

De keuze is aan jou.

Wat vind je prettiger: een privéles of training in een kleine groep? Bij ons is alles mogelijk, ook combinaties. Je kunt deelnemen aan onze lessen in (kleine) groepen en daarnaast een enkele privéles boeken om voor bepaalde onderdelen de puntjes op de i te zetten. Of je kiest voor een pakket privélessen, waarbij we er alles aan doen om een hecht team te smeden van jou en je hond en met eventuele andere gezinsleden erbij. We komen dan graag naar je toe of jullie komen naar een van onze trainingsfaciliteiten.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?