Privé training

Privéles bij DogTalk

 

Een-op-een samenwerken.

Privéles met je hond is echt maatwerk, waarbij alles draait om de samenwerking tussen baas en hond. We komen bij je thuis of op een andere locatie of we ontvangen jou en je hond en eventueel andere gezinsleden op een van onze trainingslocaties. Je kunt om meerdere redenen een privéles overwegen. Misschien komen onze lestijden niet overeen met jouw mogelijkheden, is je hond (nog) niet toe aan trainen in groepsverband of wil je werken aan specifiek gedrag. Misschien wil je lekker bezig zijn met je hond of vind je individueel trainen gewoon prettiger dan in een groep.

 

Privé training of in een kleine groep?

De keuze is aan jou.

Wat vind je prettiger: een privéles of training in een kleine groep? Bij ons is alles mogelijk, ook combinaties. Je kunt deelnemen aan onze lessen in (kleine) groepen en daarnaast een enkele privéles boeken om voor bepaalde onderdelen de puntjes op de i te zetten. Of je kiest voor een pakket privélessen, waarbij we er alles aan doen om een hecht team te smeden van jou en je hond en met eventuele andere gezinsleden erbij. We komen dan graag naar je toe of jullie komen naar een van onze trainingsfaciliteiten.

Aanmelden voor privéles

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Startdatum

variabel

  • }Starttijd

op werkdagen tussen 09:00 en 20:00 uur

zaterdag tussen 09:00 en 15:00 uur

  • Kosten

variabel

excl. reiskosten (15 km rondom Amstelveen is gratis)

  • Locaties

Trainingslocatie Amstelveen
Traininsgcentrum Aalsmeer
Aan huis of op locatie

 

  • Trainer

Sandra Bekaert
Sandra Mur-Bekaert
Ilonka Duker

  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
DutchEnglish

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Open chat
WhatsApp met ons
Hoi, DogTalk hier!🐶 Hoe kunnen wij je helpen?