Selecteer een pagina

 Sport & Spel

Themalessen en themacursussen

Voor een nog betere relatie tussen hond en baas.

Soms is het prettig om gericht te werken aan gedrag van je hond, dat je zou willen veranderen. Of misschien vind je het gewoon leuk om met je hond bezig te zijn. Voor ons staan centraal de sociale interactie tussen honden, het stimuleren en versterken van de relatie tussen hond en eigenaar en het vergroten van de kennis van de eigenaar over hondengedrag en lichaamstaal.

Sport & Spel 

Lekker bezig zijn met je hond. Fun cursussen noemen we ze en er zijn er 4 van elk 4 lessen: Klimmen & Klauteren 1 & 2 en Detectie 1 & 2. Bij Klimmen & Klauteren gaat het om balans en coördinatie. Detectie is wat rustiger en gaat om geuren herkennen en vinden.

Sport & Spel privéles

Privéles met je hond is echt maatwerk, waarbij alles draait om de samenwerking tussen baas en hond. We ontvangen jou en je hond en eventueel andere gezinsleden op een van onze trainingslocaties. Je kunt om meerdere redenen een privéles overwegen. Misschien komen onze lestijden niet overeen met jouw mogelijkheden, is je hond (nog) niet toe aan trainen in groepsverband of wil je werken aan specifiek gedrag. Misschien wil je lekker bezig zijn met je hond of vind je individueel trainen gewoon prettiger dan in een groep.

Aanmelden voor Sport & Spel

Wacht na het aanmelden totdat je doorgestuurd wordt naar de “bedankt” pagina, pas dan is je aanmelding verzonden.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Startdatum

variabel

  • }Starttijd

variabel

  • Kosten

€106,-

  • Locaties

Trainingslocatie Amstelveen
Trainingscentrum Aalsmeer

 

  • Trainer

Sandra Bekaert
Ilonka Duker

  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?