Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Hierkomen

Themalessen en themacursussen

Voor een nog betere relatie tussen hond en baas.

Soms is het prettig om gericht te werken aan gedrag van je hond, dat je zou willen veranderen. Of misschien vind je het gewoon leuk om met je hond bezig te zijn. Voor ons staan centraal de sociale interactie tussen honden, het stimuleren en versterken van de relatie tussen hond en eigenaar en het vergroten van de kennis van de eigenaar over hondengedrag en lichaamstaal.

Workshop hierkomen 

Een workshop helemaal gericht op het aanleren van een goede recall (“Hier”). Wij beseffen dat dit voor veel eigenaren best een uitdaging is. Daarom ga je naar huis met een grote variatie aan oefeningen en veel tips. Zodat ook jouw hond goed leert hierkomen in verschillende situaties.

Summer Booster 

Verbeter in 3 lessen de vaardigheden van je hond! We werken aan lopen aan de lijn, hierkomen en aandacht voor de baas. (focus & steadiness)

Cursus hierkomen 

Voor de veiligheid en voor het gemak is het erg belangrijk dat de hond direct komt als je hem roept. Lichaamstaal herkennen helpt daarbij. In vier lessen werken we aan een stabiele “re-call”, zodat “hier” roepen werkt.

In deze cursus werken we ook aan het lopen aan een ontspannen lijn. 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of onze werkwijze? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Privéles hierkomen

Heb je liever privétraining?

Privéles met je hond is echt maatwerk, waarbij alles draait om de samenwerking tussen baas en hond. We komen bij je thuis of op een andere locatie of we ontvangen jou en je hond en eventueel andere gezinsleden op een van onze trainingslocaties. Je kunt om meerdere redenen een privéles overwegen. Misschien komen onze lestijden niet overeen met jouw mogelijkheden, is je hond (nog) niet toe aan trainen in groepsverband of wil je werken aan specifiek gedrag. Misschien wil je lekker bezig zijn met je hond of vind je individueel trainen gewoon prettiger dan in een groep.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?