Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Basiscursus 3

Training en begeleiding

Afgestemd op de hond en de gezinssituatie

Of je nu een puppy hebt of een oudere hond, groot of klein, de hond moet jouw huisregels en omgangsregels kennen. Die regels zijn in elk huishouden anders. Het maakt verschil of je alleen bent of samen. Of er ook kinderen zijn en van welke leeftijd. En natuurlijk is geen hond hetzelfde. Daar stemmen wij bij DogTalk onze trainingen en (gedrags)begeleiding op af. Maatwerk dus.

Je kunt bij ons met alle honden terecht, ongeacht de leeftijd of het ras. En met de meest uiteenlopende problemen en uitdagingen.

In elke ontwikkelfase richten we ons op het aanleren van basisvaardigheden en de toepassing daarvan in de praktijk. We oefenen situaties die je dagelijks kunt tegenkomen. Tegelijkertijd leer je je hond echt goed kennen. En andersom.

Vind je het prettig om in een groep te trainen, dan kan dat. We werken altijd in kleine groepen om iedereen, individueel, alle aandacht te kunnen geven. Dat is een van onze specialiteiten. Maar misschien geef je de voorkeur aan privé begeleiding. We komen graag bij je thuis of in je thuisomgeving. Vaak lopen we langere tijd met hond en eigenaar/gezin mee. De ontwikkeling van je hond staat immers nooit stil.

Basiscursus 3

Het geleerde in de praktijk brengen.

Basiscursus 3 is het vervolg op basiscursus 2. We gaan nu alles in de praktijk oefenen, dus we trekken eropuit: naar het bos, het dorp in, naar het winkelcentrum, gewoon een stukje wandelen. De focus ligt nu echt op opvoeden in de praktijk. Gehoorzaamheid, lopen aan de lijn, zit, blijf, af, hier… Het komt allemaal weer aan bod. We hebben aandacht voor balans, coördinatie en samenwerking, om de band met en het vertrouwen in de eigenaar verder te vergroten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 45 minuten.

 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of onze werkwijze? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Privéles basiscursus 3

Heb je liever privétraining?

Privéles met je hond is echt maatwerk, waarbij alles draait om de samenwerking tussen baas en hond. We komen bij je thuis of op een andere locatie of we ontvangen jou en je hond en eventueel andere gezinsleden op een van onze trainingslocaties. Je kunt om meerdere redenen een privéles overwegen. Misschien komen onze lestijden niet overeen met jouw mogelijkheden, is je hond (nog) niet toe aan trainen in groepsverband of wil je werken aan specifiek gedrag. Misschien wil je lekker bezig zijn met je hond of vind je individueel trainen gewoon prettiger dan in een groep.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemene voorwaarden DogTalk

Informatie

  • Locaties
  • Telefoonnummer

06-21899886

  • E-mailadres

info@dogtalk.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?