Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Hondenschool 

 

Hondenschool DogTalk

Hond en baas op één lijn

Ben jij voor jouw hond op zoek naar de beste hondenschool die er is? Dan ben je die gevonden, want DogTalk is een professionele hondenschool in Amstelveen en Aalsmeer. Met ons team helpen wij sinds 2010 iedere dag honden en hun baasjes bij de training en opvoeding. We zijn allemaal ervaren hondeninstructeurs en/of gedragsdeskundigen die jou en jouw hond op één lijn brengen. En dat doen we al meer dan 10 jaar. We hebben elk onze eigen specialisatie en hebben de relevante kynologische opleidingen gevolgd. We houden onze kennis en ervaring up-to-date door jaarlijkse diverse trainingen te volgen. Hierdoor kunnen we jou de begeleiding bieden die je van een hondenschool mag verwachten.

Ons team

Het vaste team van DogTalk bestaat uit:

Sandra Bekaert

Eigenaar en kynologisch instructeur.

Specialisatie: opvoeding, gedrag, hier komen en lopen aan de lijn.

Sandra Mur-Beakaert - DogTalk

Bsc. Sandra Bekaert

Eigenaar en kynologisch gedragstherapeut.

Specialisatie: puppy’s, gedragsproblematiek en impulscontrole.

Ilonka Duker - DogTalk

Ilonka Duker

Kynologisch instructeur.

Specialisatie: opvoeding en sport & spel.

Indoor- en outdoorlocatie

Een groot voordeel van onze hondenschool is dat wij naast een indoorlocatie in Aalsmeer, ook een outdoorlocatie hebben in Amstelveen dichtbij het Amsterdamse bos. We mogen ook trainingen geven in het Amsterdams bos. Dus wat voor weer het ook is, we kunnen jou altijd de begeleiding bieden die jij en jouw hond nodig hebben. Of je nu een pup, jonge hond of een oudere hond hebt. Samen kijken we welke begeleiding en training bij jullie past. We verzorgen naast trainingen op onze locaties, ook training en begeleiding bij jouw thuis. Dus wil jij graag jouw dierenvriend thuis trainen en begeleiden, dan brengen we graag een bezoekje aan jou en jouw trouwe viervoeter.

Ons cursusaanbod

De ervaren hondentrainers en hondengedragstherapeuten van DogTalk helpen je bij de training van je puppy of oudere hond. Hondenschool Dogtalk levert maatwerk in kleine groepen of bij jouw thuis in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam en omgeving. Je kunt al een puppytraining volgen vanaf € 47,-. Hieronder vind je een greep uit ons cursusaanbod. 

Neem contact op met onze hondenschool

Wij zouden het super leuk vinden om jou en jouw hond te mogen begeleiden. Wil je eerst nog wat meer informatie over onze trainingen en welke training het beste bij jou en jouw hond past? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers via (06) 21 89 98 86. Het is ook mogelijk om je direct aanmelden via onze website. We zien je aanmelding met veel plezier tegemoet. Tot snel!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?