Persoonlijk & Aandachtig

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Gecertificeerd en geaccrediteerd

Training thuis of op locatie

Indoor- en outdoor training

Amsterdamse bos

Puppycursus

 

Puppy cursus

Goede basis geven

Bij een puppy is het belangrijk om vanaf 8 weken een goede basis mee te geven in de vorm van een puppycursus. Dit om te zorgen voor een mooi leven samen. Een puppy nemen is natuurlijk heel leuk, maar het vraagt in het begin ook veel van jou en jouw gezin. Soms zijn ze nog niet helemaal zindelijk of nog heel onrustig. Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de pup naar je gaat luisteren en zich thuis gaat voelen. Maar hoe doe je dat precies? Het karakter van de puppy, de gezinssituatie en de verwachtingen spelen daarin een grote rol. Jouw puppy moet je als veilige haven gaan zien en met je willen samenwerken. Tijdens onze puppycursus maken we een plan van aanpak voor structuur en rust.

Ons team

Het vaste team van DogTalk bestaat uit:

Sandra Bekaert

Eigenaar en kynologisch instructeur.

Specialisatie: opvoeding, gedrag, hier komen en lopen aan de lijn.

Sandra Mur-Beakaert - DogTalk

Bsc. Sandra Bekaert

Eigenaar en kynologisch gedragstherapeut.

Specialisatie: puppy’s, gedragsproblematiek en impulscontrole.

Ilonka Duker - DogTalk

Ilonka Duker

Kynologisch instructeur.

Specialisatie: opvoeding en sport & spel.

Sociaal worden

Tijdens de puppycursus zetten we de nieuwsgierigheid van de puppy positief in. Daarom leren puppy’s in de eerste twee tot vier maanden van hun leven heel erg snel. Tijdens de puppycursus zorgen we voor veel goede ervaringen, zodat jullie een goede band met elkaar opbouwen. De nadruk bij onze puppycursus ligt op het sociaal worden. Hierbij kun je denken aan:

  • wennen aan geluiden;
  • wennen aan vreemde voorwerpen;
  • leren omgaan met soortgenoten;
  • lopen op wisselende ondergronden.

Hierbij leren we ook basisoefeningen aan zoals hier komen, zitten, liggen, meelopen aan de lijn en zelfbeheersing. Maar we kijken ook naar de motorische ontwikkeling van jouw hond om blessures te voorkomen.

 

Direct aanmelden voor een puppycursus

Bij onze hondenschool kun je al een puppycursus volgen vanaf € 169,-. Op onze website bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. De prijs is afhankelijk van jouw wensen voor de puppycursus. We geven op onze binnen- en buitenlocatie zowel groepslessen als privélessen, net wat jij prettig vindt. Het is ook mogelijk om training te krijgen in jullie thuissituatie. Meld je via onze website aan voor een van onze puppycursussen. Voor meer informatie kun je mailen naar info@dogtalk.nl of bellen naar (06) 21 89 98 86. Onze professionele kynologische instructeurs geven je graag meer informatie.

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?