Butternut Box

Toffe producten die ook nog een in de smaak vallen bij onze eigen honden voegen we graag toe aan ons assortiment. Of bevelen we van harte aan!

Butternut Box

Smakelijke, verse diepvriesmaaltijden, thuis geleverd.

Na een leuke kennismaking met het gedreven team achter Butternut Box mochten onze beagle dames de maatijden testen. En die vielen in de smaak! Daarom informeren we jullie graag over deze maaltijden en bieden zelfs een kortingscode aan.

Een gepersonaliseerd maaltijdplan voor je hond

Door middel van gerichte vragen, bijvoorbeeld over de leeftijd, de mate van activiteit en de smaakvoorkeuren van je hond. Word het perfecte maaltijdplan samengesteld. Deze maaltijden bestaan uit verse langzaam gegaarde ingrediënten. De maaltijden worden ingevroren en met ene gigantisch ook voor detail bij je aan huis geleverd.

Bepaal zelf hoeveel en hoe vaak.

De Butternut Box is een abonnement, maar je kan zelf bepalen hoe vaak en hoeveel maaltijden je ontvangt. Ook kan je tussendoortjes, koekjes en andere extra’s mee bestellen. Dit doe je via een duidelijk dashboard.

De juiste porties

Omdat veel honden te dik zijn, houden e bij Butternut Box rekening met de benodigde calorie inname van je hond, het is dus al van te voren afgemeten. Dus weer een zorg minder.

Kortingscode

Omdat onze honden de maaltijden te gek vinden en we ons erg goed kunnen vinden in de visie van Butternit Box mogen we jullie een kortingscode aanbieden: je krijgt maar liefst 50% korting op de eerste twee boxen. Meld je hier aan: https://butternutbox.com/DogTalk

Butternut Box kortingscode

Gerelateerde blogs

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?