Dorpooh kortingscode

We mogen jullie weer kennis laten maken met een fijn product!

Een poepzakje met een glimlach

€7,50 korting op poepzakjes

We mogen jullie weer een tof merk introduceren. Doorpooh biedt een compleet nieuw poepzakje. Een poepzakje dat het milieu niet schaadt en 100% composteerbaar is. Door dit zakje ontzien we de natuur en dragen we bij aan een beter milieu. Maar dat is niet het enige…

Wat maakt ons extra bijzonder? Iedere hondeneigenaar weet hoe het voelt. Je hond heeft gepoept en je moet de warme, stinkende drollen oprapen, het zakje dichtknopen en dit warme zakje met je meenemen tot je een prullenbak vind of thuis bent. Vaak zijn deze zakjes niet 100% geurdicht.

Dorpooh brengt hier verandering in en zorgt dat ook dit deel van de wandeling een feest wordt! De poepzakjes zijn zo ontworpen dat de drollen simpel op te rapen zijn en geabsorbeerd worden in het zakje. Dus geen vies gevoel meer!

Als er geen prullenbak in de buurt is, kun je het zakje moeiteloos meenemen, want het stinkt niet! En natuurlijk hebben ze ervoor gezorgd dat het niet schadelijk is voor met milieu.

Ga naar de website van Dorpooh en ontvang 30% korting met de kortingscode : DOGTALK

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Gerelateerde blogs

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?