Selecteer een pagina

Interview

Branche organisatie Dibevo

Sandra en Sandra vertellen

Door Janine Verschure

Amersfoort, september 2021 – in dit leuke interview vertellen Sandra & Sandra over hun passie voor DogTalk, “overleven” tijdens Corona én hoe zij elkaar hebben ontmoet.

Lees hier het hele artikel.

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Gerelateerde blogs

PetSecure

PetSecure

PetSecure De zorgverzekering voor je huisdier JOUW PLEZIER, NU MET KORTING VERZEKERDSinds kort hebben we een samenwerking met PetSecur. Omdat er steeds meer vraag is naar een goede verzekering voor huisdieren zijn we op zoek gegaan naar de verzekeraar met de beste...

Lees meer
Dierbaar-keurmerk

Dierbaar-keurmerk

Dierbaar dierenwelzijnskeurmerk nu ook voor gedragstherapeutenDogTalk heeft het Dierbaar keurmerk.Van Certipet naar DierbaarAmersfoort, augustus 2021 – Wat is de overeenkomst tussen een lifestylecoach, een personal trainer en een diergedragstherapeut? Precies, bij...

Lees meer
Hoe voed ik mijn hond goed op?

Hoe voed ik mijn hond goed op?

Hoe voed ik mijn hond goed op? Je hond trainen, ook jij kunt het!Hoe voed ik mijn hond goed op?Je hond trainen, ook jij kunt het!Je bent de trotse eigenaar van een speelse pup, leuke jonge hond of een knappe senior. Maar toch loop je tegen wat uitdagingen aan, want...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.  Meer info

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?